HB Køge forlænger med Laura Guldbjerg Pedersen

Efter et indledende halvt år som HB Køge-spiller fortsætter 24-årige Laura Guldbjerg Pedersen i den blå/sorte trøje, da hun har skrevet under på en forlængelse af sin nuværende kontrakt med Svanerne. HB Køge og Pedersen er blevet enige om en halvårlig aftale og således skal det defensive anker være med til at spille Gjensidige Kvindeliga-sæsonen færdig.

“Laura har trods sin relativt unge alder allerede masser af erfaring fra det højeste niveau i Danmark. Selvom hun kom til som ny spiller i sommers, gik hun hurtigt ind og blev en af de bærende kræfter på holdet. Hun er en spiller, som vi har stor gavn af både på og udenfor banen, da hun ligeledes er med til at sætte tonen og stemningen i omklædningsrummet. Derfor er vi også glade for at fortsætte samarbejdet”, siger HB Køges direktør Per Rud.

“Jeg har først og fremmest været sindssygt glad for mit første år i klubben. Jeg vil rigtig gerne se hvor langt jeg som person, og ikke mindst vi som hold kan komme. Vi har gjort det fremragende i den første halvsæson i Gjensidige Kvindeligaen og jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at bidrage til endnu mere succes i den kommende halvsæson. Vi er som hold og klubben som helhed i en rivende udvikling og det er sindssygt fedt og være en del af”, siger en Laura Guldbjerg Pedersen selv, som glæder sig over forlængelsen og samtidig ser frem til at komme tilbage på træningsbanen.

Capelli Sport