HB Køge forlænger med stortalent

HB Køges talentfulde midtbanespiller, 19-årige Casper Jørgensen, har sat sin underskrift på en forlængelse af den aftale, der ellers stod til at udløbe ved årsskiftet. Casper Jørgensen og HB Køge har nu papir på hinanden frem til sommeren 2024.

“Jeg har det rigtig godt i HB Køge. Jeg tror på projektet, og kan se en god fremtid for mig her i klubben. Jeg ser en mulighed for at forbedre mig her, så HB Køge er en god klub for mig. Jeg har været udlejet i en enkelt sæson, og det var rigtig godt for mig. Jeg fik noget seniorspilletid, og det har hjulpet mig med at kunne gå fra ungdom til senior, og så er jeg kommet tilbage, og har grebet chancen et par gange i denne sæson, og fået noget spilletid. Nu skal jeg se om jeg kan komme endnu mere ind på holdet, og så forhåbentligt på et tidspunkt at blive fast mand,” fortæller Casper Jørgensen, der også sætter et par ord på de egenskaber, der skal udvikles endnu mere over de kommende år.

“Jeg skal bygge på i forhold til duelspillet. Jeg kommer fra ungdomsfodbolden, og skal hele tiden bygge på i forhold til at få noget mere seniorbold. Jeg skal have det ind i underbevidstheden, at jeg skal ind og smadre igennem, og blive udvikle mig til at blive mere og mere seniorspiller i duelspillet.”

Casper Jørgensen har i indeværende sæson spillet 15 kampe for HB Køge, og står noteret for to scoringer. Senest scorede han lidt af et drømmemål da han fra 25 meters afstand bankede HB Køge foran 1-0 i HB Køges udekamp mod Fredericia i sidste uge.

“Jeg er normalt ikke den store målscorer, men det kommer jo lige pludselig, hvis man tror på det, og prøver nok gange,” siger Casper Jørgensen.

Casper Jørgensen har samlet set spillet 20 kampe på HB Køges bedste hold, og står noteret for tre scoringer for klubben. Han debuterede den 13. august 2019 i en pokalkamp mod Toreby-Grænge i en alder af blot 16 år. I sæsonen 2020/21 var han udlejet til Holbæk B&I i 2. Division, hvor det blev til 21 kampe.

Capelli Sport