HB Køge har Kramer med igen: Dejligt at være tilbage

I søndagens tidligere eftermiddagsopgør på Capelli Sport Stadion i Køge tager HB Køge imod FC Nordsjælland i en vigtig kamp i toppen af Kvindeligaen.

Hos HB Køge ser Cornelia Kramer frem mod kampen, og glæder sig over igen at være tilbage og kunne bidrage på banen efter at være ovenpå igen efter en skadespause.

“Det var mildest talt nok det værste, der kunne ske for mig på netop det tidspunkt. Jeg kommer hjem fra landsholdssamling og føler mig sindssygt motiveret til at komme hjem og præstere for klubben og være en afgørende del af slutspillet. Og at jeg så bliver skadet til den første træning da jeg kommer hjem, var forfærdeligt. Jeg kunne mærke med det samme, at det ikke føltes godt, men jeg synes, at Anja (fysioterapeut, red.) og og Pelin (fysisk træner, red.) og generelt hele staben var hurtige til at hjælpe mig,” fortæller Cornelia Kramer og fortsætter:

“Jeg kom hurtigt til scanning, og fandt derfor hurtigt ud af, hvad der var galt og hvad udsigterne var. Så jeg var egentlig hurtigt okay rolig og tryg ved processen og vidste at jeg nok skulle komme tilbage indenfor den nærmeste fremtid.”

“I stedet fik jeg lavet en masse cardio i træningsrummet, og så fik jeg stille og roligt bygget på med genoptræning, styrketræning og kom egentlig også ud på banen hurtigere end forventet, så det var virkelig rart – og jeg kunne hele tiden mærke, at der var fremskridt, så det var en vigtig del for at holde mig motiveret igennem den her skadesproces.”

KØB BILLET: HB KØGE – FC NORDSJÆLLAND

Cornelia Kramer fik et længe ventet comeback i seneste spillerunde, hvor HB Køge på udebane sikrede 1-1 i Brøndby.

“Det var selvfølgelig sindssygt fedt og noget jeg har ventet på. Selvfølgelig vil man altid gerne have flere minutter i en kamp og have noget mere tid til at kunne være kampafgørende, men jeg er bare glad for at Kim og David stoler på mig og tør at sætte mig på banen lige så snart jeg er klar. Og så skal jeg naturligvis også vise dem, at jeg kan komme tilbage og gøre en forskel.”

“Det er sindssygt dejligt at være tilbage – det er det, jeg har kæmpet for. Og så bærer al arbejdet jo frugt, når man kan komme på banen ligeså snart man er klar – det er jeg virkelig taknemmelig for.”

Der resterer fem vigtige kampe af sæsonen i Kvindeligaen, der pt. toppes af FC Nordsjælland med Brøndby og HB Køge på de følgende pladser.

“Mine forhåbninger for resten af slutspillet er jo stadig guldet. Nu kommer der to sindssygt vigtige kampe for os. Her håber jeg naturligvis på at få spilletid og kunne være med til at vinde de her vigtige kampe for holdet, for klubben og for byen naturligvis,” lyder det fra Kramer, der også sætter et par ord på søndagens vigtige duel mod FC Nordsjælland.

“I forhold til kampen på søndag, så er den jo tæt på at være altafgørende for, om vi kan nå at hive guldet hjem. Der er ikke så meget at rafle om. Vi skal bare vinde – og det er der vores fokus er. Det er det, vi kæmper for på træningsbanen hver dag. Vi skal ud og overtage kampen. Heldigvis er det jo på hjemmebane, så det er jo en kæmpe fordel for os. Det giver altid noget ekstra energi at spille foran vores egne fans, sponsorer osv. så jeg glæder mig bare sindssygt meget til kampen.”

“Det er jo ikke nogen hemmelighed, at Nordsjælland er kommet sindssygt godt fra start her i slutspillet – og det er heller ikke nogen hemmelighed, at vi heller ikke har taget ligeså mange point, som vi kunne have ønsket os. Så nu skal vi ud og bevise, at vi stadig er her for at kæmpe om guldet og vil forsvare titlen.”

“Nordsjælland er sindssygt gode for tiden til at spille, har rigtig meget selvtillid og får scoret en masse mål, så vi skal ud og dominere kampen fra start og sætte os på det verbale og se, om vi kan tynge dem på gejst og energi og power, som er det, der kendetegner os, så det skal nok blive en fed kamp.

Kampen mellem HB Køge og FC Nordsjælland fløjtes i gang søndag den 5. maj kl. 13.00.
Efter kampen møder HB Køges NordicBet Liga-hold Hillerød kl. 16.00 – og billetter gælder til begge kampe.

Capelli Sport