HB Køge henter 23-årig amerikaner 

HB Køge har skrevet under med den 23-årige amerikaner Hannah Adler, der er kommet til på en kontrakt året ud. Hendes kæreste er flyttet til Sverige for at spille professionel ishockey, og med kærestens flytning til Sverige opstod en mulighed, der muliggjorde, at HB Køge kunne hente Hannah Adler til klubben. Hun har vist et højt niveau til træningerne, og grundet det ekstraordinære tætte kampprogram med Kvindepokalen, Gjensidige Kvindeliga og UEFA Womens Champions League har HB Køge indgået en aftale med Hannah Adler.

“Vi står overfor et tæt kampprogram med en masse kampe, hvor vi får brug for en bred trup, så vi kan være konkurrencedygtige i alle turneringer. Hannah Adler har gjort god figur til træningerne, og vist et potentiale frem, som vi tror på, at vi kan forløse. Grundet hende og kærestens flyt til Sverige, så kontaktede hun Jonas Nielsen, der er Head of Recruitment, hvorefter vi tog hende ind til prøvetræning. Her viste hun et niveau, der gjorde, at vi blev enige om at lave en aftale”, siger direktør Per Rud om kontrakten til unge og talentfulde Hannah Adler, der bliver tilknyttet HB Køge året ud. 

Hannah Adler er en letbenet, teknisk stærk offensivspiller, der både kan spille på den offensive del af midtbanen eller på en kant, hvor hun kan trække ind i banen. Amerikanske Hannah Adler kan allerede denne weekend komme i spil og få nogle minutter i benene. Amerikaneren er således allerede klar til kamp, hvilket har været en nødvendighed i rekrutteringen, da der bliver brug for alle spillere i den kommende periode.

Fakta om Hannah Adler: 

Født d. 23. januar 1998. 

Position: 8/10’er, der også kan spille en kant. 

Udvalgte klubber: Denver Pioneers // Bnot Netanya FC

Capelli Sport