HB Køge henter Ajax-talent

HB Køges Gjensidige Kvindeliga-hold kan nu afsløre transfervinduets første signing og forstærkning til den nye sæson. Det 18-årige hollandske midtbane-talent Lisa Stengs skifter således til svanerne fra den hollandske storklub AFC Ajax.

“Lisa er en spændende og virkelig dygtig central midtbanespiller, der har et utroligt fantastisk blik for spillet i en allerede så ung alder. Der er ingen tvivl om, at hun er godt skolet fra Ajax’ akademi. Vi har set hinanden an i en uges tid, og det vi har set, har vi været rigtig tilfredse med. Derfor var det også en nem beslutning fra klubbens side af at skrive kontrakt med Lisa,” siger cheftræner i HB Køge Kim Daugaard.

Lisa Stengs er født og opvokset i Holland og er skolet i Ajax-akademiet, hvor hun indtil nu har spillet på ungdomsniveau for ‘Jong Ajax’. Lisa Stengs har desuden været omkring det hollandske U17-landshold.

“Jeg er utroligt glad og stolt over min signing med HB Køge, hvor jeg nu får muligheden for at tage et vigtigt step i min karriere og spille professionel fodbold på senior-niveau. Jeg har været omkring holdet i en uges tid, hvor jeg hurtigt fik et rigtig godt indtryk af mine nye holdkammerater, trænerne og menneskerne omkring klubben, hvilket bare gør det endnu nemmere og trygt for mig at tage dette step. Jeg tror på, at HB Køge er det helt rigtige sted for mig, og jeg ved, at jeg her vil få de bedste betingelser for at udvikle mig som fodboldspiller. Nu ser jeg faktisk bare utroligt meget frem til at tage hul på mit nye eventyr i HB Køge,” fortæller Lisa Stengs.

Lisa har første arbejdsdag i HB Køge d. 11. juli, hvor Gjensidige Kvindeliga-holdet vender tilbage til træning. Hun får trøje nummer 6 i HB Køge.

 

Capelli Sport