shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0 kr.
View Cart Check Out

HB Køge henter Bay i Helsingør

HB Køge har skrevet kontrakt med den 24-årige venstreback Frederik Bay, der kommer til klubben fra FC Helsingør, hvor han de seneste fem år har spillet 128 kampe for helsingoranerne.

“Frederik Bay er stadig i de tidlige tyvere, men han kommer med en masse erfaring efter fem år i FC Helsingør. Han er dedikeret og arbejdsom, og han kommer med en masse energi og en god teknik. Han kan bruges både som klassisk back, men har også offensive kvaliteter, som vi er sikre på, at vi kan få stor gavn af,” lyder det fra HB Køges direktør Per Rud.

Frederik Bay fik sin fodboldopdragelse i F.C. Københavns ungdomsafdeling, og skiftede til FC Helsingør, da han skulle tage skridtet fra ungdom til senior. Nu glæder han sig til at trække HB Køges blå-sorte trøje over hovedet.

“Jeg er sindssygt glad for at have skrevet under med HB Køge. Der er gang i et super spændende projekt her og det er en fed klub, så jeg kan ikke vente med at komme i gang. Setuppet med trænerne og den gruppe spillere, der er samlet her nu, er virkelig fedt,” siger Frederik Bay og fortsætter:

“Jeg har spillet mod HB Køge mange gange, og det har altid været et svært hold for modstanderne at møde. Nu håber jeg bare, at jeg kan levere nogle gode præstationer for klubben og være med til at gøre det endnu sværere.”

Mens størstedelen af Bays optrædener for FC Helsingør er kommet i NordicBet Ligaen, kommer han også til HB Køge med erfaring fra de danske ungdomslandshold og 24 kampe i Superliga-regi.

Stort velkommen til Frederik fra alle i HB Køge.