HB Køge henter canadisk kriger

HB Køge er gået i udbrud i toppen af Gjensidige Kvindeligaen og styrer mod det tredje danske mesterskab på stribe. Inden transfervinduet smækker i, har klubben nu sikret sig et nyt våben.

Vi præsenterer:
Emma Regan. Canadisk ”kriger”. 23 år. Kan kastes ind på alle pladser i forsvaret. Trives ligeså godt i kampzonen midt på banen. Vinder-DNA. Pågående.

Eller som HB Køges cheftræner Søren Randa-Boldt siger det:
”Emma Regan har alle muligheder for at blive en profil i ligaen. Når først hun er faldet til, bliver hun og specielt hendes energi et aktiv for os.”

Emma Regan har tidligere spillet for Capelli Sport-partneren TSS Rovers, og det er igen HB Køges ejer, der har peget på den canadiske spiller som en oplagt forstærkning.

To-årig aftale
”Jeg er den type, der godt kan lide at gøre det beskidte arbejde. Man har forskellige roller på et fodboldhold. Min er at køre på defensivt og forhindre modstanderen i at få kontrol. Så er der andre, der laver målene,” fortæller Emma Regan.

”Jeg bryder mig ikke om at tabe. Det tiltaler mig, at HB Køge er en klub, der går efter at vinde trofæer hvert år. Jeg har trukket en del oplysninger på klubben, som virker velfungerede og ambitiøs. Det bliver spændende at komme i gang,” slutter Emma Regan.

Kontrakten med canadieren er to-årig. Emma Regan kan få sin officielle debut for HB Køge, når der er kvartfinale i pokalturneringen den 11. marts på udebane mod FC Thy/Thisted.

Capelli Sport