HB Køge henter Casper Gedsted

HB Køge har skrevet en halvandet år lang kontrakt med den 20-årige forsvarsspiller Casper Gedsted, der har fået sin fodboldopdragelse i AaB. Gedsted kommer til efter et halvt år på Cypern, hvor han har optrådt for Ypsonas FC.

“Casper Gedsted er en talentfuld spiller, som vi har haft øje på i noget tid. Han er hurtig og kommer med masser af power og stor vindermentalitet. Han viste stort potentiale i AaB og har nu fået endnu mere hår på brystet af et ophold i udlandet, så vi er overbeviste om, at vi sammen kan drive det til noget rigtig godt,” udtaler HB Køges direktør Per Rud.

Casper Gedsted står noteret for fire ungdomslandskampe for Danmark, og fik i forårssæsonen 2022 Superligadebut for AaB. Han nåede at optræde for Superliga-mandskabet syv gange inden han i sommer drog til Cypern og Ypsonas, hvor det blev til 14 kampe i løbet af efterårssæsonen.

“HB Køge har vist stor interesse for mig og det har jeg været super glad for. Alt jeg har hørt om det projekt, der er i gang her har været positivt. Nu glæder jeg mig bare til at komme ud og suge til mig fra trænerne og bidrage til holdet,” siger Casper Gedsted.

De Cypriotiske klubber fortsætter træningen henover vinteren og Gedsted har derfor kun haft en enkelt uges juleferie. Derfor er formen også fornuftig – og han ventes derfor at være med når HB Køge i morgen spiller årets første træningskamp på udebane imod B.93.

Casper Gedsted får trøjenummer 5 i HB Køge.

Capelli Sport