HB Køge henter kantspiller i Hvidovre

24-årige Oscar Buch skifter den 1. juli til HB Køge fra Hvidovre IF på en fri transfer når hans kontrakt udløber. Buch, der har været en profil i Hvidovre IF, og i denne sæson står noteret for fire scoringer i 27 kampe, skrev under på den treårige kontrakt tilbage i januar måned.

“Oscar er hurtig, pågående og driblestærk, og han har været en profil for Hvidovre i denne sæson. Han er en fighter, og det er tydeligt på ham, at han vil vinde. Vi ser Oscar som en spændende spiller for fremtiden, og glæder os til at se om vi med vores fuldtidssetup, kan løfte ham endnu mere”, udtaler HB Køges direktør Per Rud.

Oscar Buch fik sin fodboldopdragelse i Roskildeklubben RB06, og nåede som U17-spiller også forbi HB Køge, inden turen gik til FC Roskilde, hvor han tog sine første skridt som seniorspiller.

Herefter drog han videre til Brønshøj i 2. Division, hvor han hurtigt udviklede sig til en profil og tegnede sig for i alt 21 mål i 67 kampe. I 2019 skiftede Oscar Buch til Hvidovre, hvor det siden er blevet til seks scoringer i 51 kampe.

Og offensive Buch glæder sig til fremadrettet at tørne ud for HB Køge.

“Jeg synes projektet i HB Køge er spændende, og jeg ser frem til de nye udfordringer. Forhåbentlig kan jeg presse mig selv endnu mere og blive en profil i 1. Division i HB Køge”, lyder det fra Oscar Buch, der har skrevet under på en kontrakt der løber i tre år fra sommer.

Fakta om Oscar Buch

Født: 14. februar 1997

Tidligere klubber: RB 06 // (Ungdom) // HB Køge (Ungdom) // FC Roskilde // Brønshøj // Hvidovre IF //

Capelli Sport