HB Køge henter Laura Sehested i Silkeborg Q

HB Køge har indgået en aftale med 15-årige Laura Sehested, der kommer til klubben denne sommer fra Silkeborg Q på en længerevarende kontrakt.

“Laura er en teknisk dygtig forsvarsspiller, der udmærker sig ved både at være fysisk stærk, ærgerrig og rolig i sit spil. Hun har allerede vist sig som en leder på banen og vi synes, at hun på alle parametre passer lige ind i dét, vi leder efter,” siger direktør i HB Køge, Per Rud.

I Silkeborg har Laura trods sin unge alder spillet fast på Silkeborgs U18-hold, hvor hun af og til også har været anfører. I HB Køge kommer hun indledningsvist til at spille på U19-holdet, der efter sommerferien spiller i landets bedste række.

“Jeg er beæret og stolt over at have skrevet kontrakt med HB Køge. Klubben er ambitiøs, gør meget for talentudviklingen og har et stærk kvindeligahold, som jeg på sigt håber at kunne blive en del af. Jeg tror at HB Køge kan udvikle mig som spiller og hjælpe mig med at opnå mit fulde potentiale. Så jeg glæder mig rigtigt meget til at starte i klubben og lære alle pigerne og trænerne at kende,” siger Laura Sehested.

Laura Sehested er aktuel for det danske U16-landshold, som hun allerede står noteret for ni kampe for.

Stort velkommen til Laura fra alle i HB Køge.

Capelli Sport