HB Køge henter ny spiller i Juventus

HB Køge henter ny spiller i Juventus

Jagten på forstærkninger inden slutspillet i Gjenssidige Kvindeligaen har sendt HB Køge til Italien og Juventus. Her henter mestrene den danske forsvarsspiller Matilde Lundorf. 

”Matilde er en dygtig forsvarsspiller. Hun spiller med høj fart, er stærk i duellerne og driftssikker. Hun er professionel og disciplineret i alt, hvad hun foretager sig. Jeg kender hende fra min tid som træner for U17- og U19-landsholdet. Det er en spiller, man kan regne med,” siger HB Køges cheftræner Søren Randa-Boldt.

Matilde Lundorf var en del af Juventus-truppen, der ekspederede HB Køge ud af Champions League. Den 24-årige dansker har slidt med spilletiden i den første del af sæsonen, og kontrakten med HB Køge handler om igen at være i startformationen. 

”Jeg har været på udkig efter en ny klub, fordi jeg trænger til at være på banen hver weekend. Der var flere muligheder, men jeg fik med det samme den rigtige fornemmelse i maven, da HB Køge kontaktede mig,” siger Matilde Lundorf, der tidligere har været inde over det danske A-landshold.

”For mig som spiller og menneske har jeg brug for at være et sted, hvor jeg får frihed og tillid. På mine samtaler med HB Køge har jeg mærket, at der er mange gode mennesker rundt omkring holdet. Det kommer til at give mig den tryghed, der gør, at jeg kan præstere på banen.”

Matilde Lundforf landede i Danmark tirsdag, og hun træner første gang på Capelli Sport Stadion torsdag. HB Køge indleder foråret den 11. marts med en kvartfinale i pokalturneringen på udebane mod FC Thy/Thisted. Kontrakten gælder foreløbig for resten af sæsonen.

Capelli Sport