HB Køge henter offensivspiller i Lyngby

21-årige Emilio Simonsen er ny mand i HB Køgetrøjen. Den teknisk stærke offensivspiller skifter fra Lyngby Boldklub, og har sat sin underskrift på en kontrakt med en varighed på tre år.

“Emilio er et stort talent og han har fået en god fodboldopdragelse i Lyngby. Emilio er fodboldintelligent og rigtig god til at læse og forstå spillet. Han er hurtig, direkte og udfordrende i sit spil, og har potentialet til at være en kampafgørende spiller. Det seneste år har Emilio været udlejet til Nykøbing FC, hvor han har gjort det rigtig godt, og har fået masser af spilletid”, lyder det fra HB Køge-direktør Per Rud om offensivspilleren, der fik sin Superligadebut som 18-årig og står noteret for i alt 33 kampe i Lyngbytrøjen, heraf 15 i Superligaen. I Nykøbing FC Emilio Simonsen i 2020 at spille 30 kampe og score fire mål.

“Jeg synes, det er et spændende projekt i HB Køge. Der er en masse gode spillere, og jeg har fået mig en god snak med Auri, og føler, at det er det rigtige for mig. Jeg kommer med hurtigt spil, og er en god, teknisk fodboldspiller, der gerne vil spille hurtigt og spille i de små rum. Jeg vil helst spille offensiv midt – som 10’er, men jeg kan også sagtens spille kant eller 8’er, så jeg kan dække et par positioner”.

I HB Køge skal Emilio Simonsen spille med nummer 20 på ryggen.

Fakta om Emilio Simonsen

Født: 31. oktober 1999

Tidligere klubber: Lyngby // Nykøbing FC (leje)

Capelli Sport