HB Køge henter rutineret midtbanespiller i Fremad Amager

29-årige Valon Ljuti er ny mand i HB Køge-trøjen. Den arbejdsomme midtbaneslider kommer til klubben fra Fremad Amager på en lejeaftale gældende for hele 20/21-sæsonen.
“Valon er gennemrutineret, og er garant for benhårdt arbejde. Han har erfaring fra rigtig mange sæsoner i NordicBet Ligaen, så vi kender ham rigtig, rigtig godt og har også haft ham på blokken tidligere. Nu lykkedes det at finde hinanden, og vi glæder os til at se ham i HB Køge i den kommende sæson. Han er utrolig dedikeret i alt hvad han laver, og så kommer han med godt humør, så vi er overbeviste om at han vil passe rigtig godt ind hos os”, fortæller adm. direktør Per Rud.
Selv glæder Valon Ljuti sig til at trække HB Køge-trøjen over hovedet i den kommende sæson og tørne ud for Auri Skarbalius’ mandskab.
“Jeg glæder mig rigtig meget til at spille i HB Køge-trøjen. Vi har forsøgt at få det til at ske flere gange efterhånden, og nu det endelig sket. Spillestillen passer rigtig godt til mig. Masser af possession og højt pres”, lyder det fra Valon Ljuti, der allerede har et godt indtryk af sin nye klub.
“Jeg har kun hørt gode ting om klubben, så jeg ser frem til at komme i gang og give den max gas”.
Valon Ljuti har spillet næsten 200 kampe i NordicBet Ligaen for klubber som Brønshøj, Lyngby, FC Roskilde og senest Fremad Amager.
Fakta om Valon Ljuti
Født: 28. september 1990
Position: Central midtbane
Højde og vægt: 175 cm. og 73 kg.
Tidligere klubber: B.93 // Brønshøj // Lyngby // FC Roskilde // Fremad Amager
Capelli Sport