HB Køge henter Stephan Petersen i Silkeborg

Rutineret offensivspiller vender hjem.


Stephan Petersen har sat sin underskrift på en kontrakt med HB Køge.

33-årige Stephan Petersen skifter efter denne sæson fra Silkeborg til HB Køge. Offensivspilleren vender dermed hjem til stedet, hvor karrieren startede og tog fart inden han i 2005 skiftede Køge Boldklub ud med FC Nordsjælland og en lang karriere i Superligaen.

– Stephan er en lokal, og vi er glade for at kunne tiltrække en spiller af hans kaliber. Han har en enorm rutine efter mere end 200 Superligakampe, og det er noget vi har været på udkig efter. Stephan sparker godt med begge ben, har god fysik og er en hurtig og gennembrudstærk kantspiller, som vi glæder os til at se i HB Køge-trøjen fra den kommende sæson, udtaler HB Køges sportsdirektør Per Rud.

Stephan Petersen har været en vigtig spiller for Silkeborg i indeværende sæson, og han står noteret for syv sæsonscoringer for klubben. Han glæder sig til at vende hjem til Sjælland og til at tørne ud for HB Køge.

– Jeg er først og fremmest meget glad for at det hele faldt på plads med HB Køge, og jeg glæder mig helt vildt til at komme hjem og spille for klubben i den kommende sæson. Jeg har haft forskellige muligheder, men HB Køge har fra starten været min førsteprioritet. Jeg kender Morten Karlsen fra min tid i FC Nordsjælland og har fulgt HB Køge løbende i mange år, og jeg kan se stort potentiale i klubben og truppen, så jeg forventer at vi skal spille med i den sjove ende af tabellen i den kommende sæson.

– Jeg vil nu gøre mit arbejde færdigt i Silkeborg som forhåbentligt ender med oprykning til Superligaen, og så ser jeg frem til at møde mine nye holdkammerater i HB Køge efter sommerferien, og til at spille på min gamle hjemmebane igen.

Stephan Petersen har spillet 231 Superligakampe for henholdsvis FC Nordsjælland, AGF og Silkeborg IF. Han har skrevet en 1-årig kontrakt med HB Køge.

Fakta om Stephan Petersen
Født: 15. november 1985
Position: Midtbane
Højde/vægt: 187 cm / 80 kg.
Tidligere klubber: Køge BK // FC Nordsjælland // AGF // Silkeborg IF


Stephan Petersen i aktion for Silkeborg i NordicBet LIGAEN.

Capelli Sport