HB Køge henter tidligere Brøndbytalent

HB Køge har sikret sig backtalentet Lucas Rejnhold Steen, der i efteråret tørnede ud for FC Roskilde, men som inden da var en del af talentafdelingen i Brøndby IF, hvor han blandt andet har været under vingerne på HB Køge-cheftræner Auri Skarbalius.

Den 19-årige venstreback spillede i weekenden med da HB Køge i en reserveholdskamp vandt 3-0 over Danmarksserietopholdet Roskilde KFUM, og nu er der opnået enighed om et samarbejde.

“Vi er i gang med et vigtigt forår, og med Christian Overby ude med en skade, så har vi pt. ikke den bredde og konkurrence på positionen som venstre back, som vi ønsker os. Derfor valgte vi at se Lucas an, og han har gjort det godt og overbevist os om, at han skal have muligheden i HB Køge. Lucas er en ung og ærgerrig forsvarsspiller, som har talentet til at kunne tage skridtet og på sigt slå igennem her”, udtaler HB Køges direktør Per Rud.

Lucas Rejnhold Steen er glad for at være landet i HB Køge, hvor han genforenes med et par ansigter han kender fra tidligere, og føler desuden at han er kommet godt i gang i HB Køge.

“Jeg har haft Auri som træner da jeg var U17-spiller i Brøndby, og jeg kender også lidt til Per Rud, som også var i Brøndby på det tidspunkt. Det gik fint i min første kamp mod Roskilde KFUM i weekenden. Det var godt at komme i gang efter et par måneders pause, hvor jeg selvfølgelig har holdt mig i gang, men ikke har spillet så mange kampe, så jeg føler, det var en fin første kamp at starte ud på”, fortæller Lucas Rejnhold Steen, der i efteråret spillere syv kampe i NordicBet LIGAEN for FC Roskilde, og som peger på sin teknik, aggressivitet og fart som nogle af spidskompetencerne.

Lucas Rejnhold Steen overtager trøjen med nummer 29 på ryggen og aftalen gælder i første omgang resten af sæsonen.

 

Fakta om Lucas Rejnhold Steen

Født: 13. juni 2000

Position: Forsvar

Nationalitet: Danmark

Højde: 179 cm.

Tidligere klubber: Brøndby IF (ungdom) // FC Roskilde

Capelli Sport