HB Køge i Champions League: Billetinformation

Tiden nærmer sig for HB Køges debut i Europas fineste fodboldturnering, UEFA Women´s Champions League, hvor HB Køge over to kampe møder det tjekkiske mesterhold fra Sparta Prag i den direkte duel om en plads i det eftertragtede gruppespil, der indføres fra og med denne sæson.

Det første indbyrdes opgør mellem HB Køge og Sparta Prag spilles i morgen, onsdag den 1. september kl. 18.00 i Prag, og præcis én uge senere er det Capelli Sport Stadion, der der danner ramme om returopgøret.

Billetterne til det afgørende returopgør på HB Køges hjemmebane sættes til salg i billetshoppen, onsdag den 1. september kl. 11.00.

// Gå til billetsalg //

Information om billetsalget

Billetsalget starter onsdag den 1. september kl. 11.00.

Som billetkøber skal man være opmærksom på, at der er nogle lidt andre retningslinjer, end dem man er vant til fra Gjensidige Kvindeliga, NordicBet Liga og de nationale pokalturneringer.

Bemærk derfor, at:

  • Billetsalget foregår online, og billetter skal derfor købes forud for kampen og inden ankomst til stadion. Der vil i udgangspunktet ikke være åbent for løssalg på Capelli Sport Stadion på selve kampdagen.
  • Alle billetter er nummererede og giver altså ikke mulighed for fri placering på Capelli Sport Stadion. Din billet gælder til det sæde på tribunen, som du vælger i forbindelse med billetkøbet.
  • Retningslinjerne fra UEFA betyder, at tilskuere ikke må sidde på mobiltribunerne bag målet og på langsiden. Det er således kun Rengøringsgruppen Danmark Tribunen, der kan tages i brug.
  • Der må ikke være stående tilskuere til kampen
  • Sæsonkortholdere og indehavere af andre adgangskort, som fx DBUs Fodboldpas for moderklubberne, giver ikke adgang til kampene i Champions League.

Billetpriser // Online

Voksne // 80 kr.

Pensionister // 60 kr.

Børn (3-17 år) // 40 kr.

Børn (0-2 år) // Gratis (men får ikke eget sæde – skal sidde på skødet)

 

UEFA Women’s Champions League

HB Køge – AC Sparta Prag

Onsdag den 8. september kl. 18.00

Capelli Sport Stadion

Portene åbner kl. 17.00, og vi opfordrer til at komme i god tid.

Capelli Sport