HB Køge indgår samarbejde med Vestsjællands største fodboldklub

HB Køge har indgået en samarbejdsaftale med B73 Slagelse, der er den største fodboldklub på Vestsjælland målt på medlemstal. Samarbejdsaftalen gælder for alle afdelinger i klubberne og omfatter således både pige- og drengeungdomssiden i B73 Slagelse.

“Strategisk har det været et stort ønske at finde en stærk samarbejdsklub på Vestsjælland, og det må vi i allerhøjeste grad sige, at vi har fundet i B73 Slagelse. Vi er på tværs af klubberne helt enige om, at et samarbejde vil være meget frugtbart for begge parter – ikke mindst fordi vi deler værdier omkring udviklingen af ungdomsspillere på både pige- og drengesiden,” siger Head of Academy i HB Køge, Steen Knudsen.

Med den nye aftale får B73 Slagelses trænere mulighed for at deltage i trænerudviklingskurser i HB Køge, mens spillerne vil kunne deltage i HB Køges Skills-forløb og vil kunne udtages til HB Køges ATK+ træninger. Det vil derudover være muligt for B73 Slagelses yngste spillere at blive indløbsbørn og/eller boldbørn til HB Køges seniorkampe i NordicBet Liga og Gjensidige Kvindeliga.

Også i Slagelse hos B73 er der glæde over den indgåede aftale.

“Vi er begejstrede over aftalen, fordi den giver os mulighed for at trække på HB Køges kompetencer og kan medvirke til at sikre vores position yderligere som en af Vestsjællands bedste klubber. Det er endnu et kapitel til den fortsatte positive udvikling, vores klub gennemgår for tiden,” siger Formand i B73 Slagelse, Eva Ingevold.

Ligesom alle andre samarbejdsklubber får spillerne i B73 Slagelse fremover også fri adgang til alle kampe med HB Køge på Capelli Sport Stadion gennem deres Fodboldpas.

Capelli Sport