HB Køge Inspire på flere skolebesøg

For få uger siden blev HB Køge Inspire lanceret, hvor HB Køge i samarbejde med de lokale folkeskoler i nærområdet vil appellere til en sundere livsstil gennem fællesskab og motion. Indtil videre er to folkeskoler med i projektet, Herfølge Skole og Skovboskolen, men flere vil blive en del af HB Køge Inspire. I sidste uge blev det til et besøg på Herfølge Skole, mens det i denne uge blev til et besøg på Skovboskolen for anden gang. Her er Casper Hauervig og Maddie Pokorny ambassadører. 

“Det var igen en fed oplevelse og jeg kunne mærke, at de glædede sig til besøget, efter vi var der første gang. Casper og jeg stod for et oplæg om sundhed, og hvad motion betyder for os. De lyttede nysgerrigt og stillede en masse spørgsmål. Det er fedt, at klubben har givet os den her mulighed for at give tilbage til lokalsamfundet, hvor HB Køge Inspire er en fed måde at gøre dette på”, sagde Maddie Pokorny om sit andet besøg som ambassadør for Skovboskolen. 

Til det andet besøg på Skovboskolen blev der holdt oplæg om sundhed og motion. Derudover lavede eleverne fra Skovboskolen kreative bannere, der skal bruges til HB Køges hjemmebanekamp mod FC Fredericia, hvor de er inviteret med. Noget eleverne så frem til ifølge Maddie Pokorny. Efter det kreative indslag blev det til en fodboldkamp mellem to hold. Team Casper Hauervig mod Team Maddie Pokorny:

“Det var sjovt at give eleverne en kamp, hvor de følte sig som en del af et hold. De virkede glade og til at nyde at spille fodbold sammen, og det er jo netop de øjeblikke, vi ønsker at give eleverne. For det er dét fodbold og motion kan. Oplevelsen af fællesskab gennem motion kan bare noget helt særligt”, sagde Maddie Pokorny. 

Dette var Skovboskolens andet besøg i samarbejde med HB Køge Inspire ud af i alt tre besøg i første omgang. Efter hvert besøg vil der blive lagt billeder og videoer op på vores sociale medier, så kig med der for et indblik i, hvad HB Køge Inspire laver på de lokale folkeskoler. Herunder finder du et galleri med billeder fra det andet besøg på Skovboskolen. 

Capelli Sport