HB Køge inviterer til “3. Halvleg” efter Vejle-kamp

Vejrudsigten siger 3° fredag aften, men heldigvis har vi en løsning, der kan give dig varmen igen straks efter slutfløjtet i NordicBet Liga-opgøret mod Vejle på Capelli Sport Stadion. HB Køge inviterer nemlig hjemmeholdets tilskuere til “3. halvleg” i Spar Nord Lounge, hvor man igen kan få varmen og samtidig en masse gode ting at styrke sig på i baren efter opgøret.

3. halvleg vil fremover blive afholdt af klubben i forbindelse med alle de hjemmekampe i NordicBet Liga og Gjensidige Kvindeliga, der spilles en fredag aften.

Der er fri entré for tilskuere, der har overværet kampen, og udover at nyde de gode tilbud i baren, vil det også være muligt at møde et par af klubbens spillere/trænere, der helt uformelt vil fortælle om den netop overståede kamp – og de kampe i kampen, de lige har været igennem. På fredag vil det være anfører Mike Jensen og First Team Coach Lars Jacobsen, der kigger forbi.

Til anledningen vil følgende tilbud være gældende i baren i Spar Nord Lounge:

  • Fadøl: 25,- (6 stk. for 125,-)
  • Drinks: 20,- (Gin & tonic, Gin hass eller Vufka)

Så vil du gerne have hurtigt liv i dine fingre igen efter kampen? Slippe for den værste trafik på Stensbjergvej? Tale kampen igennem med ligesindende? Eller måske fortsætte opvarmningen inden den helt store bytur senere på aftenen? Så er 3. halvleg det rigtige sted at være efter kampen fredag.

Du finder indgangen til loungen øverst på Scor-tribunen ved siden af speakerboksen.

Vi ses til en masse god underholdning på fredag – forhåbentlig under både 1., 2. og 3. halvleg.

Capelli Sport