HB Køge inviterer til Pigecamp i sommerferien

I uge 26 åbner sig en fantastisk mulighed for alle pige fodboldspillere i alderen 8-16 år. Her afholder HB Køge nemlig den årlige, ugelange Pigecamp i Køge Idrætspark.

Campen foregår alle hverdage i uge 26 – mandag d. 27. juni til fredag d. 1. juli – fra 09.00 til 14.30, og der vil være mulighed for at blive trænet af HB Køges mange dygtige ungdoms- og seniorkvindetrænere, mens også de danske mestre og Champions League-deltagende spillere fra klubbens Kvindeliga-hold vil kigge forbi i løbet af ugen.

Hver dag vil bestå af tre træningspas, heraf de to om formiddagen og et om eftermiddagen. Træningen kommer til at byde på forskellige øvelser, der skal styrke spillernes færdigheder indenfor fodarbejde, førsteberøringer, vendinger, driblinger, finter, pasninger, afslutninger, mand-mod-mand situationer og småspil. Og så kommer pigerne selvfølgelig også til at spille masser af interne kampe mod hinanden.

Som noget nyt i Pigecampen vil der derudover blive sat fokus på den mentale del af fodboldspillet. Mentaltræner for HB Køges Pigetalent-afdeling Pernille Severinsen vil således også deltage i campen og afholde workshop om selvtillid med spillerne.

Udover den tekniske og mentale træning, vil der også være dedikerede keepertrænere på banen ugen ud, som vil træne individuelt med campens keepere.

Prisen for deltagelse er 1600,- DKK for spillere fra HB Køges samarbejdsklubber og 1850,- DKK for øvrige spillere. Prisen dækker udover træningen og de mange sjove oplevelser også over frokost alle fem dage samt en tøjpakke bestående af T-shirt, Træningstrøje, Shorts og Strømper.

Der vil være mulighed for at aflevere spillerne på anlægget hver dag allerede fra klokken 08.00.

Tilmelding og betaling sker via formularen og betalingsbeskrivelsen nederst på siden her.

Ved spørgsmål kontakt Klaus Tølbøll, Head of Coaching for HB Køge Pigeungdomsafdeling på kt@hbkoge.dk eller tlf. +45 40 21 80 14.

Capelli Sport