HB Køge klar til kamp med splinterny og flot bus

Når HB Køges kvinder og herrer i fremtiden skal til kamp, så bliver det i en ny og flot bus beklædt med HB Køges logo. Den nye flotte bus kan altså snart ses på vejene rundt om i Danmark.

“Det er noget, vi har snakket om i flere år her i klubben. Jeg er meget begejstret over, at det kunne lykkedes i samarbejde med vores partnere fra NETVÆRKET, at vi nu har en bus med HB Køge-design. Det er helt sikkert et boost for klubben, at vi nu har en bus med vores logo på til at repræsentere os rundt om i landet”, siger salgschef i HB Køge Andreas Simonsen.

Bussen vil blive indviet af de danske mestre fra HB Køges kvindehold, når de på onsdag skal fragtes til Capelli Sport Stadion forud for UEFA Women’s Champions League-opgøret imod Arsenal. Du kan se billeder af den nye HB Køge-bus herunder.

 

Der skal lyde en stor tak til HB Køges EuroPartnere NTG Nordic og Spar Nord Bank Køge, der har finanseret og muliggjort den nye HB Køge-bus, og hvis logoer derfor også fremgår på siderne af bussen.

Den nye bus står klar efter tæt samarbejde med HB Køges to NationalPartnere Herfølge Turistfart og Grafisk Center Køge. Herfølge Turistfart har stillet bus til rådighed, og Grafisk Center Køge har stået for arbejdet med print af folie og helindpakning af bussen.

“Grafisk Center Køge har været grafisk sponsor i HB Køge i mere end et år, og har gennem dette år produceret og leveret mange spændende opgaver, som nu en helindpakning af en bus med HB Køge-look. Vi er meget tilfredse med og stolte over resultatet. Vi er utroligt glade for samarbejdet med HB Køge og vi ser frem til at være sponsor i klubben i lang tid fremover siger Lars Pedersen, indehaver af Køge KopiCenter som er en del af Grafisk Center Køge.

Også salgschef Heino Larsen fra Herfølge Turistfart er glad for at kunne hjælpe med den nye bus.

“Vi er bare super stolte over at kunne køre for HB Køge og har nu i en årrække været sponsor i klubben, hvilket vi er meget tilfredse med. Vi glæder os til at komme ud og køre i den. Vi kan bruge den til rigtig mange ting og ser frem til at køre kunderne i Køge og omegn rundt i den”.

Tilblivelsen af den nye HB Køge-bus kan ses herunder.

Capelli Sport