HB Køge klar til semifinale efter vildt overtidsmål

På et Cecilie Fløe-mål i 91. minut mod FC Thy – Thisted Q er HB Køge videre til semifinalerne i Gjensidige Kvindepokalen.

Thyboerne havde ellers en god statistik med sig, da de inden opgøret stod noteret for tre pokalfinaler i streg. Og det var da bestemt også et Thy-mandskab i dag, der havde tænkt sig at give svanerne kamp til stregen. Men i sidste ende var det altså de danske mestre, der trak det længste strå.

Det var også HB Køge, der startede første halvleg bedst med en kæmpe chance, da Cecilie Fløe lidt uventet kom på tæt skudhold, men desværre fik Thy-Thisteds keeper blokeret bolden. I resten af første halvleg havde begge hold svært ved at få spillet rigtigt op at køre og chancerne forblev få.

I anden halvleg kom HB Køge på banen med en anden gejst og fik også bedre styr på spillet, men chancerne blev dog aldrig rigtigt helt store, og som tiden gik lignede det forlænget spilletid. Den målfarlige Cecilie Fløe ville det dog anderledes, og i sidste minut får hun banket sejrsmålet ind. Kampen ender således 0-1 til HB Køge, hvilket også betyder, at de nu er videre til semifinalerne.

I semifinalen venter nu et dobbeltopgør imod de forsvarende pokalvindere fra Fortuna Hjørring. Første opgør spilles lørdag d. 18. marts klokken 16.30 på Capelli Sport Stadion.

FC Thy-Thisted Q 0-1 HB Køge
0-1 Cecilie Fløe (90. min)

HB Køge startopstilling:
16. Alberte Vingum
2. Maria Uhre
4. Selma Svendsen
8. Emma Regan
10. Maddie Pokorny
11. Sarah Jankovska
13. Cecilie Fløe
18. Beate Marcussen
22. Matilde Lundorf
26. Mie Leth Jans
44. Emma Færge

HB Køge indskiftninger:
Nicole Kozlova for Maria Uhre (68. min)
Daisy Cleverley for Beate Marcussen (68. min)

Gjensidige Kvindepokalen, kvartfinale
Lørdag d. 11. marts 2023, 16.30
Sparekassen Thy Arena, kunst

Capelli Sport