HB Køge kvalificeret til Womens Champions League

Da dommer Patrick Ramon Gammelholm søndag klokken 16.48 blæste i fløjten for sidste gang i opgøret mellem FC Thy-ThistedQ og HB Køge på Sparekassen Thy Arena stod det klart, at HB Køge i næste sæson skal ud i Europa.

Med sejren og de andre resultater i Gjensidige Kvindeligaens spillerunde har Svanerne fra HB Køge nemlig sikret som minimum at ende på andenpladsen, der giver adgang til de indledende runder i UEFA Womens Champions League.

“At kvalificere sig til Champions League er selvfølgelig en stor bedrift af alle på og omkring holdet. Men når det er sagt og al rosen er givet, så ved jeg også, at holdet endnu vil arbejde hårdt i de sidste kampe. Sæsonen er ikke slut endnu”, siger HB Køges direktør Per Rud.

Til næste sæsons Womens Champions League er der foretaget strukturændringer, som betyder, at det gruppespil der kendes fra herrernes turnering bliver introduceret. Vejen hertil bliver kortere for vinderen af den danske liga.

Der er endnu tre kampe tilbage i sæsonen, der sluttes af med et topbrag på Capelli Sport Stadion lørdag den 5. juni klokken 14.00 mod Brøndby.

Resten af sæsonen for HB Køge i Gjensidige Kvindeligaen:
22. maj klokken 14.00 mod KoldingQ på Capelli Sport Stadion
29. maj klokken 14.00 mod FC Nordsjælland på Right To Dream Park
5. juni klokken 14.00 mod Brøndbyernes IF på Capelli Sport Stadion

Capelli Sport