HB Køge Kvindeelite møder Vildbjerg i første kvalifikationskamp

Lørdag kl. 14.00 spiller HB Køge Kvindeelite på udebane mod Vildbjerg. Det er holdets første kamp i kvalifikationsspillet om en plads i landets bedste række, Gjensidige Kvindeligaen. Og HB Køge er helt klar til kampen, og til de i alt fem vigtige kvalifikationskampe, der venter i løbet af den kommende måned. Det fortæller holdets cheftræner Peer Lisdorf.

“Vi har fået sammensat en god trup, som består af unge og erfarne spillere, og så har vi fået tilføjet nye spillere fra Danmark og USA. Vi har spillet et par interne træningskampe, hvor vi har haft mulighed for at træne vores defensive organisation, vores opspil og gennembrud, og så har vi haft mulighed for at se, hvad spillerne kan præstere fysisk, teknisk og taktisk, og vi har fået set, hvem der ser mentalt stærke ud”, fortæller Lisdorf til HBKoge.dk.

Lørdagens modstander i premierekampen er Vildlbjerg, der i efterårssæsonen blev nummer 2 i 1. Division.

“Vildbjerg har et meget ungt hold, som har god energi og er fysisk stærke. De er godt organiseret og gode i deres omstillinger, hvor de har en hurtig kant, som vi skal være særdeles opmærksomme på. Kampen spilles, som den eneste af vores kommende kampe i kvalifikationsspillet, på rigtigt græs. Det er lidt uvant for os, da vi altid selv træner på kunstgræs, men vi har op til kampen også selv været en tur på græs. Vi håber at banen i Vildbjerg er god, men uanset banens beskaffenhed, skal vi forsøge at spille vores gode positionsspil, og så får viljen til at løbe samt råstyrke i nærkampene en stor betydning”, slutter Peer Lisdorf.

 

Gjensidige Kvindeliga Kvalifikation

Vildbjerg – HB Køge

Lørdag den 6. juni kl. 14.00

Vildbjerg Sports- og Kulturcenter

Capelli Sport