HB Køge Kvinder med storsejr på træningslejr i Spanien

Onsdag morgen kl. 05.15 mødte HB Køges kvinder op i Københavns Lufthavn for at flyve sydover til varmere himmelstrøg, nærmere betegnet Malaga i Spanien.
Træningslejren er en del af den planlagte optakt til de spændende kampe i forårets Kvalifikationsliga, hvor første hjemmekamp på Capelli Sport Stadion spilles søndag d. 29-3 kl. 15.00 mod Odense Q.
Træningslejren har pt. budt på flere træningspas, hvor der blandt andet har været fokus på opspil, pres og dødbolde. Torsdag aftens træning blev ændret fra teori til praksis via en træningskamp mod Puerto Alto, der til dagligt spiller i Spaniens tredjebedste række.
Det blev en kamp helt igennem på HB Køges præmisser, hvor der viste sig at være stor forskel på de to hold. En god start, hvor alle spillere kom i aktion, og hvor der ikke mindst var en glimrende uofficiel debut for HB Køge til vores amerikanske prøvespiller, Kyra Carusa, der leverede varen med fire scoringer og to assists. Derudover kom også Lærke Niklasson på måltavlen med et hattrick inden Marie Uhre til sidst cementerede slutresultatet med en straffesparksscoring til 8-2.
Træningslejren har selvfølgelig også et socialt formål. Det har været vigtigt for trænerteamet at få sammentømret truppen samt integreret en lille håndfuld nye spillere. Derfor er der også afsat tid til sociale aktiviteter med afslapning, tur til Marbella, poolophold og så videre. Et godt sammehold udenfor banen giver jo som bekendt et godt sammenhold på banen.
Næste og markant større udfordring på turen bliver en træningskamp mod Malaga CFs førstehold fra den næstbedste række i Spanien. Et niveau der bliver vurderet til nogenlunde at matche midten af den bedste række i Danmark – Gjensidig Kvindeligaen. Det bliver en kamp, hvor der uden diskussion skal arbejdes stenhårdt.
Capelli Sport