HB Køge lejer canadisk landsholdsspiller i Toronto FC

Noble Okello. En ny, ung og talentfuld canadier har sat sin signatur på en aftale med HB Køge. I første omgang er der tale om en lejeaftale gældende for resten af efterårssæsonen. Han fik sin debut på det canadiske A-landshold i januar.
Midtbanespilleren rager med sine 195 centimeter godt op i luften, og udover sin naturlige styrke i hovedspillet så er han også stærk i pasningsspillet.
“Vi har haft en rigtig god dialog med Toronto FC og Noble Okello, og er rigtig, rigtig glade for at skiftet er faldet på plads. Vi har igennem hele transfervinduet været på udkig efter en 6’er, der kan være med til at skærpe konkurrencen på midtbanen yderligere, og med Noble på plads har vi fået vores ønske opfyldt”, udtaler HB Køge-direktør Per Rud og fortsætter.
“Okello er en dygtig balancespiller og virkelig god med sine pasninger. Vi glæder os til at han hurtigt tilpasser sig så han kan byde sig til og gøre sig gældende i 1. Division”.
Lejeaftalen er kommet i stand gennem Capelli Sports fodboldnetværk, der har været med til at bane vejen for Noble Okellos skifte til HB Køge.
“Vi er meget glade for vores samarbejde med Toronto FC, som er kommet i orden via Capelli Sport-netværket. Der er store perspektiver både på kort og langt sigt”, siger Per Rud.
20-årige Noble Okello fik sin MLS-debut da han i juli måned blev skiftet ind i Toronto FC’s MLS-slutspilskamp mod New England Revolution. Han står noteret for otte ungdomslandskampe og 2 A-landskampe for Canada.
Capelli Sport