HB Køge lejer FCK-spiller

Marko Stamenic møder onsdag ind på Capelli Sport Stadion som ny HB Køge-spiller.

I de sidste timer – eller mere præcist minutter – af transfervinduet enedes HB Køge og FC København om en lejeaftale for Stamenic. Aftalen gælder foreløbig for resten af året.

Kort om Stamenic: 19. År. Kommer fra New Zealand. Central midtbanespiller.

” Det er ingen hemmelighed, at vi har været hårdt ramt af skader på alle positioner. Vi har de seneste døgn været optagede af at kunne forstærke os på den centrale midtbane, og med Marko Stamenic får vi nu nogle ekstra muligheder for at blande kortene. Vi har trukket flere referencer på Stamenic, og på vores samtaler med Stamenic ved vi, at vi får en spiller, der er ærgerrig og vil kæmpe hårdt for at vise, at han kan slå igennem i NordicBet Ligaen,” siger Per Rud.

HB Køges sportsdirektør sammenfatter transfervinduet således:

” Vi besluttede os for, at vi ville gå efter at hente en spiller til alle kæder, og det er lykkedes. Flere af de skadede spillere kommer først tilbage senere på efteråret, så vi vidste, at vi skulle være offensive. Umiddelbart har det været et fint vindue.”

Marko Stemenic er den tredje nyerhvervelse på få dage i HB Køge. I weekenden debuterede lejesvenden Joachim Rothmann fra FC Nordsjælland med en scoring. Også Maximillian Sauer, tidligere MSV Duisburg, blev lørdag præsenteret som ny HB Køge-spiller. Sauer er tiltænkt en central rolle i den bageste kæde.

Marko Stamenic får nummer 26 som HB Køge-spiller.

Capelli Sport