HB Køge lejer forsvarsspiller i FCN

20-årige Jonas Jensen-Abbew er ny mand i HB Køge-trøjen. Den talentfulde forsvarsspiller skifter fra FC Nordsjælland til Svanerne på en lejeaftale, der løber resten af året.

“Jonas er en spiller, som vi også havde i kikkerten i sidste transfervindue. Dengang lykkedes det ikke at få alle ender til at mødes, så vi er rigtig glade for, at det er lykkes nu. Jonas er en aggressiv og duelstærk spiller, han er hurtig og så er han med sin højde naturligvis også god i hovedspillet,” lyder det fra HB Køge-direktør Per Rud, der glæder sig over at defensiven nu er blevet styrket.

Også Jonas Jensen-Abbew selv glæder sig over aftalen.

“Her er et godt træningsmiljø og en rigtig god stab omkring holdet, og så er det selvfølgelig en mulighed for mig for at få en hel masse kampe. Så jeg glæder mig til at komme i gang, møde mine nye holdkammerater og være med til at gøre en forskel for holdet,” siger Jonas Jensen-Abbew, som blandt andet har fået klubben anbefalet fra nogle af sine tidligere holdkammerater.

“Jeg har tidligere været på ungdomslandsholdet med Marius Elvius, som nu er en af mine rigtig gode venner, og han havde kun gode ting at sige om klubben. Det samme med Joachim Rothmann, som jeg også kender fra FC Nordsjælland. Så det var en no-brainer for mig, at skifte hertil, da muligheden opstod,” siger Jensen-Abbew.

HB Køge har i løbet af sommeren sagt farvel til både Mathias Nielsen, Jon Flanagan og Luka Racic i defensiven, og derfor har klubben været på jagt efter en forstærkning til defensiven.

“Vi spiller med tre mand i det centrale forsvar, og det er vigtigt, at vi har flere kvalitetsspillere til pladserne, så vi er kompetitive og ordentligt dækket ind. Det bliver vi med tilgangen af Jonas,” siger Per Rud.

Dansk-ghanesiske Jonas Jensen-Abbew står noteret for 13 kampe for FC Nordsjælland og 6 kampe for det danske U18-landshold.

I HB Køge kommer Jonas til at optræde i trøjenummer 2, og han kan potentielt allerede komme i spil i søndagens kamp imod Vendsyssel FF på Capelli Sport Stadion. Billetter til kampen kan købes her.

Stort velkommen til, Jonas!

Capelli Sport