HB Køge lejer gammel kending i Toronto FC

HB Køge har kigget mod Canada i sin søgen efter endnu en forstærkning til bagkæden. Og det er en gammel kending, der nu vender tilbage til Capelli Sport Stadion.

20-årige Antonio Rocco Romeo skifter således fra MLS-klubben Toronto FC til HB Køge på en lejeaftale for hele den kommende sæson. Canadieren spillede otte kampe for HB Køge i foråret 2019 inden han efter lejeaftalens ophør vendte hjem til Toronto FC, hvor han siden er rykket fra klubbens akademi og ind i førsteholdstruppen.

“Vi kender Rocco som en luft- og fysisk stærk midterforsvarer, som også er god på bolden og i det fremadrettede spil. Han viste sig rigtig fint frem i foråret sidste år, og vi er glade for at kunne byde ham velkommen tilbage. Vi ved, at Rocco har holdt kontakten ved lige med flere af spillerne i klubben siden han rejste hjem for et år siden, så vi er overbeviste om, at han tilpasser sig hurtigt og igen falder rigtig godt til i klubben”, lyder det fra HB Køges direktør Per Rud.

Lejemålet er kommet i stand som en del af det samarbejde HB Køge og Toronto FC indledte for et par år siden.

“Vi har et rigtig godt samarbejde med Toronto FC. Vi har besøgt dem, og de har været på besøg hos os. Normalt ville vi ikke være i nærheden af at kunne aflønne spillere fra en klub af Torontos størrelse, men de ser os som en stærk klub at samarbejde med på det europæiske kontinent, og det giver os en stor økonomisk fordel, når de har talentfulde spillere, som de gerne vil have på græs andre steder for at sikre spillernes videre udvikling”.

Antonio Rocco Romeo har spillet fire ungdomslandskampe for Canada.

Capelli Sport