HB Køge manglede energi

Resultatet først: HB Køge tabte lørdagens test mod FC Roskilde med 1-0.

”Vi går altid efter at vinde vores kampe. Derfor er ikke tilfredse. Heldigvis havde vi chancerne til at lave et bedre resultat. Vi må aldrig gå fra banen uden at score efter en kamp som den her, når man ser på de chancer, vi havde,” sagde cheftræner Niclas Pedersen efter kampen.

Selve kampen deler han op i to halvdele, første halvleg og anden halvleg.

”I første halvleg kommer vi ikke med den energi, der skal til for at vi sætter os på kampen. Vi virkede ikke til at være i gear. Det var ikke godt nok. Efter pausen synes jeg, at vi tiltvinger os et klart overtag, og her har jeg intet at udsætte på spillernes vilje til at flytte kampen over på vores præmisser.”

”Der er ingen tvivl om, at vi i dag betalte regningen for at have trænet hårdt hele ugen. Der manglede overskud. Det kunne man godt se. Men nu skruer vi lidt ned for intensiteten og sikrer, at spillerne er friske til sæsonpremieren næste weekend. Og det skal ikke lyde som en dårlig undskyldning. FC Roskilde spillede godt og var fint organiseret. Respekt for dagens modstander.”

Benjamin Riisgård blev matchvinder for FC Roskilde, da han scorede kampenes enlige mål i det 18. minut.

HB Køge tager hul på den nye sæson i NordicBet Ligaen fredag aften med en udekamp mod Hillerød. Kampen spilles på Farum Park og der er kick-off klokken 18.00.

HB Køge 0-1 FC Roskilde
0-1 Benjamin Risgaard (18. min)

HB Køge startopstilling
1. Sebastian John
4. Nemanja Cavnic
5. Casper Gedsted
6. Janus Seehusen
7. Mike Jensen
8. William Madsen
10. Pierre Larsen
14. Jubril Adedeji
16. Silas Hald
19. Erkan Semovski
24. Casper Jørgensen

Capelli Sport