HB Køge møder de svenske mestre

Efter at have været tilbage på træningsbanen i et par uger er det nu tid til at HB Køges forsvarende danske mestre igen skal i kamp.

Lørdag eftermiddag spiller holdet således årets første træningskamp når HB Køge på udebane møder de svenske mestre fra FC Rosengård. Kampen spilles kl. 12.00, og der er gratis adgang til opgøret, såfremt man skulle have tid, lyst og mulighed for at drage over Øresund for at overvære kampen.

HB Køges assistenttræner Kim Daugaard ser frem til kampen, og glæder sig til at måle sig med Sveriges bedste fodboldhold.

“Det er en fantastisk mulighed at kunne få lov at teste os selv mod det bedste hold fra Sverige. Vi vil gerne ud og måle os mod nogen, der er lidt bedre, uden for landets grænser, så vi er lidt bedre rustet, hvis vi skulle være dygtige nok til at komme i Champions League igen. Det handler om at måle vores niveau. Det gør det hver gang, vi møder sådan nogle hold. Vi er godt klar over, at der er et stykke vej og masser af hårdt arbejde foran os for at nå med helt derop, men det er det vi gør ved at spille mod modstandere som FC Rosengård. Sverige har tradition for at have rigtig, rigtig dygtige klubber på kvindesiden, så det er en fed mulighed for os, som vi griber seriøst an.”

HB Køgespillerne knokler i øjeblikket løs på træningsbanen, og opstartstræningen er som altid fysisk hård, fortæller Kim Daugaard.

“Det er klart, at vi godt kan se på spillerne, at de er mærkede efter nogle hårde træninger, men det er jo meget naturligt at man har nogle ømme ben, og det er helt okay. Det har været fine første ti dage, og så er det klart, at vi i dag droslede lidt ned inden kampen i Sverige i morgen. Men så sent som i går havde vi en hård træning. Det er ikke kun kampen på lørdag vi fokuserer på – det handler jo om at vi skal i bedre form. Det så vi også i Champions Leaguekampene i efteråret, hvor vi i de sidste 15-20 minutter trak noget efter vejret. Så vi skal have puttet endnu på dem, og få gjort dem endnu mere klar, hvis vi skulle være dygtige nok til nå så langt igen.”

Kampen mellem FC Rosengård og HB Køge livestreames via FC Rosengårds automatiske kameraer. Det koster 39 SEK at streame kampen.

Træningskamp

FC Rosengård – HB Køge

Lørdag den 29. januar kl. 12.00

Gratis adgang

Capelli Sport