shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0 kr.
View Cart Check Out

NETVÆRKET er regionens stærkeste erhvervsnetværk!

NETVÆRKET er alle partnere, store som små, der i kraft af et partnerskab i HB Køge bakker op om den professionelle fodbold i regionen.

Mød alle vores Partnere her i vores PartnerUnivers

NETVÆRKET er et sammentømret og stort netværk af lokale, regionale og internationale virksomheder, der alle har store muligheder for konkret udbytte ved at deltage aktivt i NETVÆRKET.

Er du med i NETVÆRKET vil der naturligt være et fokus på, hvad du og din virksomhed kan tilbyde, og samtidig kan du og din virksomhed drage stor nytte af den brede vifte af virksomheder, personer, kræfter og muligheder der er til rådighed.

I NETVÆRKET får du:

  • Synlighed i et geografisk område, som er i rivende udvikling og kraftig vækst med f.eks. nyt universitetssygehus (3.000 nye arbejdspladser), ny jernbane til København, nyt uddannelsescenter Campus Køge og Køge Idrætspark
  • Direkte indgang til medlemmerne af regionens stærkeste og største erhvervsnetværk.
  • HB Køge & NETVÆRKET skaber mulighed for masser af business-to-business samt etablering af mange nye kontakter.
  • En platform til pleje af kollegaer, kunder og medarbejdere.
  • Adgang og invitationer til +40 årlige netværksarrangementer med fokus på dybere relation, oplevelser og samhandel.

NETVÆRKET er fundamentet for sikker Business to business.

Vil du vide mere 
Vi kommer gerne med et tilpasset oplæg til netop din virksomhed, og du er altid velkommen til at kontakte vores salgsafdeling, hvis du ønsker yderligere oplysninger.

Andreas Simonsen
Account Manager
Telefon 81 72 84 41
[email protected]

Vi glæder os til at se dig!

Vores salgsteam består af Per Ejrup (tv.), Christian Von Bülow, Rebecca Veng, Jens Rasmussen (i midten), Andreas Simonsen og Brian Romme (th.)

Bliv en del af regionens stærkeste erhvervsnetværk

Vil du med som gæst eller bare høre mere, så kontakt Andreas W. Simonsen på 81 72 84 41 eller [email protected]

Altid en fornøjelse at deltage i arrangementerne, hvor man føler sig hjemme og får skabt kontakter. Vi har også fokus på at bruge NETVÆRKET aktivt, når vi skal have udført opgaver.

Bo Eriksen, Lagerkompagniet

Jeg har været medlem af NETVÆRKET i mange år, og har skabt mange gode kontakter og fået mange gode oplevelser gennem de mange forskellige arrangementer!

Steen Witthøfft, PartnerAdvokater

I NETVÆRKET møder jeg en masse nye mennesker, gennem både faglige og sociale arrangementer. Jeg kommer tæt på fodboldklubben og tæt på mange partnere i området.

Helle Janniche, MarketingWorks

Kommende events i NETVÆRKET

Vil du med som gæst til et af HB Køges arrangementer, så kontakt Andreas W. Simonsen på 81 72 84 41 eller [email protected]. . Det kunne f.eks. være:


Del oplevelsen på stadion med kunder, forretningsforbindelser eller medarbejdere

HB Køge spiller ca. 15 hjemmekampe i en sæson.

Nyd en øl eller en vand, det gode selskab og en god fodboldkamp med det unge talentfulde HB Køge mandskab på det nye Capelli Sport Stadion i centrum af Køge.

Som Partner kan du få adgang til enten Nordea Lounge eller Loxam Lounge samt et antal Partnerbilletter til Capelli Sport stadion.

Hent billetter (kræver password)

Mayday Vinduespolering