HB Køge og Heidi Johansen fortsætter samarbejdet

HB Køge og målmandstræner Heidi Johansen er blevet enige om at fortsætte samarbejdet.

Den 1. januar 2019 blev Heidi Johansen hentet til HB Køge for at forstyrke og højne kvaliteten af klubbens målmandstræning. Efter et års succesfuldt samarbejde, hvor parterne har fået mulighed for at se hinanden an og lære hinanden at kende, er man blevet enige om, at Johansen skal fortsætte i klubben:

– Vi er rigtig glade for at have Heidi Johansen hos os. Heidi har været rigtig god for både ungdom og førsteholdet. Hun har i den grad levet op til de forventninger, vi havde til hende. Det var derfor naturligt at forlænge samarbejdet, siger adm. direktør Per Rud,
– Med sin stærke personlighed er hun nemt faldet til i denne “mandeverden” og er faldet naturligt ind i gruppen.

– Jeg er rigtig glad for og stolt over, at HB Køge og jeg er det helt rigtige match – også i fremtiden. Det har været en fornøjelse indtil videre og jeg nyder det hver dag, siger Heidi Johansen.

I HB Køge har Heidi Johansen ansvaret for træningen af førsteholdets målmand, hvor hun også indgår i trænergruppen. Derudover har hun også et stort ansvar i ungdomsafdelingen, hvor Johansen har det overordnede ansvar for træning, udvikling og planlægning af de talentfulde målmænd i klubben.

Capelli Sport