HB Køge og Nsungusi indgår lang kontrakt

Nigerianske Effiong Nsungusi Jnr. ankom til HB Køge på en lejeaftale fra Capelli Sport-samarbejdsklubben Inter Allies FC i marts måned, og siden debuten umiddelbart efter coronapausen, er den 20-årige angriber braget igennem på HB Køges hold og i NordicBet LIGAEN.

Tre scoringer og et enkelt oplæg er det blevet til i de første otte kampe, og Effiong Nsungusi Jnr. har da også allerede tiltrukket stor opmærksomhed om sit navn – ikke mindst på grund af den vidunderlige scoring i 2-1-sejren på hjemmebane mod Vejle.

Nu veksles lejeaftalen til en permanent kontrakt, der gælder for de kommende fire år, frem til sommeren 2024, og det er noget der glæder HB Køge-direktør Per Rud.

“Effiong fik en svær start med coronanedlukningen få dage efter ankomsten til Danmark. Han har dog arbejdet hårdt og har allerede vist sig rigtig stærkt frem, som en spiller for fremtiden, og vi er rigtig, rigtig glade for at vi er blevet enige om at fortsætte samarbejdet med en lang kontrakt. Effiong har nogle rigtig stærke og tydelige spidskompetencer, og er en spiller, der har potentiale, til at kunne gøre sig gældende på højeste niveau. Nu gælder det dog i første omgang om at slutte sæsonen godt af. Der skal arbejdes hårdt i den resterende del af sæsonen, men vi glæder os meget over, at have denne aftale på plads”.

Selv nyder 20-årige Effiong Nsungusi Jnr. livet i HB Køge, og han glæder sig også over at have fremtiden på plads.

“Jeg har været i Danmark i fire måneder nu, og det er er skønt. Jeg kom under coronapausen, og har ikke oplevet så meget endnu, men indtil nu har det været fantastisk. Jeg synes, jeg har fået en god start, og jeg er glad for min første tid her. Jeg er rigtig glad for forlængelsen, og håber, at vi forhåbentligt kan kæmpe med højere i tabellen næste sæson. Det er min ambition for HB Køge, og det er det jeg arbejder henimod”, lyder det fra Effiong Nsungusi Jnr.

 

 

Capelli Sport