HB Køge opruster defensivt: Mere fysik og lange indkast

HB Køge har sikret sig tilgang med Superligaerfaring til defensiven. Ny spiller i klubben er 27-årige midterforsvarer Mikkel Qvist, der kommer til klubben på en lejeaftale fra AC Horsens. Lejeaftalen løber resten af indeværende sæson.
“Mikkel har masser af Superligaerfaring, og er en spiller med nogle helt klare spidskompetencer. Udover sin højde og styrke i luftrummet, så er han også fysisk stærk og har god fart. På den måde indeholder han mange af de kvaliteter og egenskaber, vi har søgt efter. I første omgang er der tale om en lejeaftale for resten af sæsonen, men hvis opholdet forløber som vi håber, så er muligheden åben for at veksle opholdet til en permanent kontrakt når lejeaftalen slutter”, udtaler HB Køge-direktør Per Rud om tilgangen af Qvist.
“Jeg har kun hørt godt om klubben fra tidligere holdkammerater og da jeg samtidig så en god mulighed for at få spilletid, så jeg skiftet som et godt match for mig og klubben. Jeg er jo en af de større spillere, så jeg kan helt sikkert bidrage med noget fysik både offensivt og defensivt og måske et langt indkast eller to. Derudover håber jeg også at kunne komme lidt erfaring fra de kampe, jeg har fået i Superligaen”, siger Mikkel Qvist selv om skiftet til HB Køge.
Mikkel Qvist har spillet 72 Superligakampe og har scoret tre mål for AC Horsens. I 2020 var Qvist fra april til oktober udlejet til KA i den bedste islandske fodboldrække.
Fakta om Mikkel Qvist
Født: 22. april 1993
Tidligere klubber: IF Lyseng // AC Horsens // KA (Island – leje)
Højde: 203 cm.
Vægt: 86 kg.
Capelli Sport