HB Køge opruster

HB Køge forstærkes på de indre linjer. Klubben fra NordicBet Ligaen tilknytter Anders Bay, der i en nyoprettet funktion skal arbejde på tværs af forskellige fokusområder i HB Køge.

Anders Bay har haft en række stillinger i den danske sports- og medieindustri. Han har blandt andet været rådgiver for Bjarne Riis, kommunikations- og marketingdirektør i Brøndby IF og senest været sportsdirektør for Discovery Networks, der står bag TV-kanalerne Kanal 5, 6´eren, Canal 9 og Eurosport.

– Anders Bay rummer mange af de kompetencer, vi har brug for i vores aktuelle situation. Vores ambition er at udvikle klubben og virksomheden på alle parametre. Anders har gennem sin karriere dokumenteret resultater inden for både kommunikation, branding og strategi, siger Jason Arnold, Vice President for Capelli Sport.

Det amerikanske tøjbrand Capelli Sport er i dag hovedaktionær i HB Køge og har valgt den danske klub som base for satsningen på fodbold. Capelli Sport er involveret i klubber over hele kloden, ligesom Capelli Sport driver en række fodboldakademier.

– Anders Bay har et voldsomt drive og er en person, der evner at samle folk om et fælles projekt. For ham handler alt om at nå “det næste niveau”. Jeg er sikker på, at vi med Anders i denne centrale rolle kan løfte os. Han vil blive central i forhold til at skabe kommerciel vækst i HB Køge og vil uden tvivl skærpe vores profil i offentligheden. Samtidig er det afgørende, at vi får skabt en endnu tættere kobling til Capelli Sport i hverdagen, hvilket Anders også vil bidrage til, siger HB Køges administrerende direktør Per Rud.

– Jeg har en særlig veneration for Herfølge og Køge Boldklub. For små 30 år siden skrev jeg mine første artikler som journalist for den sjællandske avis, Dagbladet, om de to klubber og mandsopdækkede dem siden i en årrække. Så jeg krydser mit spor. Samtalerne med Per Rud og folkene bag Capelli Sport efterlod ingen tvivl om, at jeg skulle være med på holdet. De vil frem over isen. Med kommunen og byens erhvervsliv som en stærk medspiller har HB Køge mange muligheder for at skabe fremdrift både på og uden for banen, fortæller Anders Bay.

Anders Bay får titel af “Head of projects” i HB Køge og vil i hverdagen referere til Per Rud.

Capelli Sport