HB Køge opsnapper Fremad Amager-anfører

Kort inden transferdeadline torsdag d. 1. februar satte Fremad Amager-anfører Hans Christian Bonnesen sin underskrift på en 2-årig kontrakt med HB Køge. Midterforsvareren har længe været i svanernes søgelys og derfor er direktør Per Rud også glad for, at det endelig er lykkedes at lokke ham syd for København.

“Vi har kigget på Hans Christian i et godt stykke tid og tidligere budt på ham uden at få vores bud accepteret. Senest har vi forsøgt at lande en aftale med ham, når hans kontrakt i Fremad Amager stod til at udløbe til sommer. Nu opstod der en mulighed for at få ham til klubben endnu tidligere end dét, og den følte vi var helt oplagt at realisere. Vi er enormt glade for, at vi nu endelig kan byde ham velkommen til klubben, og vi glæder os til at få gavn af hans lederegenskaber, tekniske kvaliteter og defensive spidskompetencer,” siger Per Rud.

23-årige Hans Christian Bonnesen står noteret for i alt 89 kampe i de danske divisioner heraf 69 i NordicBet Ligaen og 20 i 2. division. Bonnesen startede karrieren i FC Nordsjælland, inden han tog til FC Helsingør hvor han fik sit gennembrud som seniorspiller. I 2021 skiftede han til Fremad Amager, hvor han har været fast mand i startopstillingen siden. I foråret 2023 overtog han anførerbindet i klubben.

“HB Køge er en super fed klub med et godt setup og nogle spændende planer, så jeg glæder mig bare til at komme i gang og møde mine nye medspillere. Jeg er stadig kun 23 år, men har fået noget erfaring og noget ansvar i en tidlig alder, som forhåbentlig kan hjælpe holdet. Jeg har set flere af kampene i den her sæson og er sikker på, at vi nok skal redde os. Det bliver en fed udfordring,” siger Hans Christian ‘Kritte’ Bonnesen, der som barn ikke blot var glad for sangen ‘Der sad to katte på et bord’, hvorfra hans karakteristiske kælenavn stammer, men også for Alan Shearer. Skulle Bonnesen komme på måltavlen er der derfor begrundet håb om at se britens karakteristiske en-arms-måljubel genopført.

Hans Christian Bonnesen får trøje nummer 4 i HB Køge.

Capelli Sport