HB Køge piger vinder Ungdomspokalen

Der var en pokal på spil, og i et sandt drama i Ballerup Idrætspark kunne HB Køge til slut tage den med hjem med en 3-2 sejr over Brøndby.
Det begyndte rigtig godt. HB Køge fik straffespark efter fem minutter og Emilie Holt stod for presset og bragte svanerne på sejrskurs. Det mål var det eneste der blev scoret i første halvleg, men med til historien er at Brøndby bliver reduceret med en spiller da hun fik rødt kort.

HB Køge kommer også foran 2-0 på et mål af Emelia Oskarsdottir, men kort efter reducerer Brøndby til 1-2. Brøndby keeperen stod dog i vejen for flere oplagte chancer til HB Køge, men det lykkedes dog på et selvmål at komme foran 3-1. Kort før tid reducerede Brøndby til 2-3, men HB Køge kunne dog køre sejren hjem og løfte pokalen.

Træner David Lee Rigelsen siger efter kampen;
– Det var en dramatisk kamp, som vi trods føringer undervejs var ved at formøble et par gange. Vi var i overtal i en times tid, og burde have scoret et par mål mere, men keeperen hos Brøndby spillede en god kamp. Vi havde svært ved at kontrollere og lukke kampen i anden halvleg, hvilket førte til Brøndby reducering til 2-3, men jeg mener overordnet, det var en fortjent sejr til os.

Tillykke med pokalen piger!

Capelli Sport