HB Køge præsenterer ny cheftræner, ny spiller og profilforlængelser

Fredag kan HB Køge præsentere en række nye ansigter og forlængelser, som dermed sætter tonen for et nyt kapitel i klubbens historie.

På fredagens pressemøde, hvor HB Køges ejer George Altirs, General ​Manager Walid Khoury og direktør Per Rud ledte ordet, blev der præsenteret ny cheftræner for den kommende sæson i form af Søren Randa-Boldt, der tiltræder rollen forud for næste sæsons opstart.

Derudover blev også Emma Færge præsenteret som ny HB Køge-spiller fra sæsonen 2021/2022 og hun starter dermed i HB Køge på samme tid som Søren Randa-Boldt.

Det var dog ikke kun nye ansigter, der blev præsenteret på pressemødet. Således var der også vigtige forlængelser til to af holdets store profiler i form af den irske landsholdsspiller Kyra Carusa og den amerikanske midtbanespiller Kelly Fitzgerald, der begge har forlænget deres aftaler med HB Køge, så de således udløber i sommeren 2023.

“Med disse fire aftaler har vi i dag taget hul på endnu et spændende kapitel i HB Køges kvindeholds historie. Det er forstærkninger og forsikringer for fremtiden, der skal være med til at løfte holdet til yderligere professionelle vilkår. Vi arbejder hver dag for at skabe de bedste og mest professionelle rammer i dansk kvindefodbold, og med Sørens ansættelse har vi taget nok et stort skridt i den rigtige retning”, siger HB Køges direktør Per Rud.

HB Køges nye cheftræner, Søren Randa-Boldt, kommer fra en stilling som U19-landstræner, og han glæder sig til at blive en del af HB Køges visionære projekt.

“Jeg synes, at det er et rigtig spændende projekt med et kæmpe rekrutteringsgrundlag – også i USA. Der er fuld fart på, og det vil jeg gerne være en del af. Potentialet er allerede fint i holdet og projektet. På det nuværende hold er der ingen af spillerne, der endnu har prøvet at ligge i toppen af dansk fodbold, men det er spændende at være med til at præge. I mine mange år som U19-landstræner har jeg opbygget en stor viden om, hvad der skal til for at nå toppen af dansk fodbold, men også hvad der sker og kræves, når man skal tage springet til den internationale scene, som er noget jeg glæder mig meget til at være med til at lære pigerne”, siger Søren Randa-Boldt om sit nye job.

Det var ikke kun nye ansigter, der var tilstede på pressemødet. Således var Kelly Fitzgerald og Kyra Carusa også på plads. Begge Kvindeligaprofiler underskrev nemlig toårige forlængelser til deres nuværende aftaler med HB Køge, så kontrakterne nu løber til sommeren 2023.

“Der er noget helt særligt ved HB Køge, som man sjældent oplever i professionel fodbold. Jeg har oplevet en helt enorm opbakning fra ikke kun folkene på holdet, men alle i hele klubben. Jeg er utrolig taknemmelig for den mulighed, jeg har fået ved at spille fodbold her, og være med til at udvikle fodbolden”, siger Kyra Carusa, der bakkes op af Kelly Fitzgerald:

“Jeg er så spændt på at fortsætte med at spille for HB Køge. Det er en kæmpe mulighed for at være en del af udviklingen i vores klub. Der er et særligt sammenhold i HB Køge, og det er så fedt at opleve, hvordan det hele vokser omkring kvindeholdet. Siden min ankomst sidste år, er der sket så meget, og vi er fortsat kun i begyndelsen”.

Emma Færge er ny HB Køge-spiller

Kommende cheftræner Søren Randa-Boldt

 

Capelli Sport