HB Køge præsenterer ny hjemmebanetrøje

En gammel kending vender tilbage til HB Køge denne sommer. I sæsonen 2022/2023 skal HB Køge nemlig igen optræde i striber, når spillerne iklæder sig hjemmebanetrøjerne og går i kamp for klubben.

Sammen med Capelli Sport er HB Køge glade for endelig at kunne løfte sløret for den kommende sæsons spilletrøjer.
Mens striberne altså vender tilbage til hjemmebanetrøjen, er det alligevel i en spritny udgave. For første gang i klubbens historie er striberne nemlig horisontale!

// KØB DEN NYE HJEMMEBANETRØJE HER // 

Trøjen er lavet med Capelli Sports svedtransporterende CS DRY teknologi, der holder dig tør og komfortabel gennem kampen – uanset om du tager del i den på banen eller tribunen.

Mens Spar Nord fortsat vil pryde fronten af trøjerne hos klubbens Gjensidige Kvindeliga-hold, vil BROEN Køge fremover fremgå af brystet på NordicBet Liga-holdets trøjer.

 

Hjemmetrøjen vil få sin debut, når herreholdet på søndag åbner sæsonen med en hjemmekamp mod Hobro IK på Capelli Sport Stadion.

// KØB BILLET TIL KAMPEN HER //

Den nye hjemmebanetrøje vil til kampen kunne købes i SvaneShoppen for enden af Scor-tribunen. Den kan derudover allerede nu købes på vores online-shop lige her. Bemærk den ventede ekstra leveringstid ved online-køb. Tryk af navn og nummer kan tilkøbes i SvaneShoppen til kampe på Capelli Sport Stadion.

Trøjen sælges i alle størrelser fra S-XXL (voksen-modeller) og XXS-L (børne-modeller).
Prisen er 499,- for voksen-modeller og 399,- for børne-modeller.

Capelli Sport