HB Køge præsenterer ny hjemmebanetrøje

HB Køge kan nu – i samarbejde med Capelli Sport – præsentere klubbens nye hjemmebanetrøje for den kommende sæson.

De klassiske blå og sorte farver går naturligvis igen på trøjen.

Den blå farve er markant på trøjens øverste halvdel, og med fine detaljer fader farven mere og mere ud inden den bliver sort nederst. På siden af trøjen – er der en lodret sort streg, der er med til at binde trøjens øverste og nederste halvdel flot sammen.

“Vi har naturligvis haft et ønske om at bibeholde vores klassiske sorte og blå farver, som ingen andre i landets to bedste rækker spiller i som hjemmebanetrøje. Og så har vi også haft et ønske om at skille os ud i selve designet. Capelli Sport har igen leveret et flot design, og en trøje, som ikke bruges andre steder. Den har rigtig mange fine detaljer, og når man ser den, er man ikke i tvivl om, at der er tale om en HB Køge-trøje. Vi er rigtig glade for resultatet”, fortæller Brian Romme, der er marketingansvarlig i HB Køge.

Til den nye trøje hører også de officielle kampshorts. Og her sker en udskiftning. I den forgangne sæson spillede HB Køge i helt sorte shorts, men fremover spilles der – igen – i blå shorts med en lodtret sort streg på siden, som altså går igen fra trøjen. Strømperne bliver også blå med sorte detaljer øverst.

Trøjen får debut i søndagens dobbeltopgør, hvor 1. Divisionsholdet spiller mod Viborg FF mens HB Køges Gjensidige Kvindeliga-hold spiller mod AGF. Her vil det være muligt at købe trøjen i fanshoppen på Capelli Sport Stadion. Fra i næste uge vil man kunne købe trøjen på webshoppen.

Se præsentationsvideoen af den nye Capelli Sport-trøje her:

Capelli Sport