HB Køge præsenterer ny udebanetrøje

Stilrent, klassisk og royalt. Selvom den er tiltænkt brug i udekampe, holder HB Køges nye udebanetrøje fast i HB Køges tre bærende klubfarver. Med den kridhvide farve som base, skabes en rolig grundsten for trøjen, som toppes op af en masse detaljer i sort og Royal Blue. Tilsammen giver det et klassisk, næsten royalt udtryk særdeles velegnet til topkampene i de hjemlige rækker og ikke mindst til kampe i UEFA Women’s Champions League-regi.

// KØB DEN NYE UDEBANETRØJE HER // 

Trøjen er lavet med Capelli Sports svedtransporterende CS DRY teknologi, der holder dig tør og komfortabel gennem kampen – uanset om du tager del i den på banen eller tribunen.

Mens Spar Nord fortsat vil pryde fronten af trøjerne hos klubbens Gjensidige Kvindeliga-hold, vil BROEN Køge fremover fremgå af brystet på NordicBet Liga-holdets trøjer.

 

Udebanetrøjen vil efter planen få sin debut, når herreholdet tirsdag d. 2. august spiller pokalkamp imod Skovshoved IF.

Men den nye udebanetrøje vil allerede kunne købes i SvaneShoppen for enden af Scor-tribunen til søndagens NordicBet Liga-kamp imod Hobro IK. Den kan naturligvis også købes på vores online-shop lige her. Bemærk den ventede ekstra leveringstid ved online-køb. Tryk af navn og nummer kan tilkøbes i SvaneShoppen til kampe på Capelli Sport Stadion.

Trøjen sælges i alle størrelser fra S-XXL (voksen-modeller) og XXS-L (børne-modeller).
Prisen er 499,- for voksen-modeller og 399,- for børne-modeller.

Capelli Sport