HB Køge præsenterer retro-trøje

I dag rammer HB Køges nye dragt Fodbold-Danmark.

Den nye uniform bliver luftet første gang, når der er premiere kl 1900 på udebane mod AC Horsens.

I samarbejde med Capelli Sport præsenterer HB Køge i år en spillerdragt, der lægger sig tæt op af klubbens motto ”Stolt fortid, stor fremtid”. Målet er at forene tradition og fornyelse. Designet hylder den første sæson i HB Køges historie og bygger bro til aftenens kamp i en frisk turnering.

HB Køge spiller for 13. sæson i streg igen i de blå og sorte farver, der har været klubbens kendetegn siden stiftelsen i 2009. Og det er netop en link til klubbens ”fødsel”, man I år kan opleve på spillertrøjen, der er ”skåret midt over” i de to farver. Nøjagtigt som det var tilfældet i klubbens allerførste sæson 2009/2010.

Som det nævnes i klubbens mantra, kigges der i spillersættet også fremad. Derfor har HB Køge for første gang valgt at spille i en dybrød udebanetrøje, der – ligesom hjemmebanetrøjen – er specialfremstillet af Capelli Sports bedste designere på baggrund af HB Køges ønsker. Det er den dybrøde udebanetrøje, spillerne har på i aften mod AC Horsens.

”Med de to nye spillersæt får vi lige nøjagtig det, vi havde håbet på: En hyldest til fortiden, mens vi kigger fremad mod nye mål og nye tider her på Capelli Sport Stadion. Der venter også en spændende tid, mens klubben er i rivende udvikling. Det har Capelli Sport formået at omfavne samtidig med, at vi ikke glemmer, hvor vi kommer fra. Det her er en ægte HB Køge-trøje, som jeg glæder mig til at se fans og spillere trække stolt over hovedet”, siger HB Køges direktør Per Rud.

I både hjemme- og udebanetrøjen finder man små detaljer overalt i designet. I nakken på begge trøjer er der eksempelvis broderet ”HB Køge” og Capelli Sports karakteristiske fire firkanter, mens der på ryggen står ”HB Køge” nederst på trøjen. Derudover vil men på kanterne ved ærmerne, shortsene og i kraven kunne finde trøjernes farver i et stribet mønster, der er med til at raffinere udtrykket yderligere.

Designet i både hjemme- og udebanetrøjen er identisk for HB Køges 1. Divisions- og Gjensidige-kvindeligahold, som kun vil være adskilte af holdenes respektive hovedsponsorer.

Udebanetrøjen lanceres altså fredag aften, når 1. Divisionsholdet åbner den nye sæson mod AC Horsens på udebane, mens hjemmebanetrøjen allerede næste weekend bliver taget i brug for første gang  mod Hvidovre IF. Det vil til denne kamp også være muligt for første gang at købe trøjerne i fanshoppen på Capelli Sport Stadion. Ugen efter vil den kunne købes online samt med tryk.

Capelli Sport