shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0 kr.
View Cart Check Out

HB Køge rådgiver Capelli Sport-turnering i Litauen

I slutningen af henholdsvis juni og juli måned afholder den litauiske fodbold Utenis Club to fodboldturneringerne for alle årgange fra U13-U19, hvor HB Køge er tilstede for at Sparre, hjælpe med afvikling og se de bedste lokale talenter an.

I juni måneds udgave af turneringen, som går under navnet Capelli Sport Cup, var det for drenge i de førnævnte aldersgrupper. Derfor var blandt andet HB Køges Head of Coaching Steen Knudsen afsted til turneringen, hvor det udover 42 intensive kampe fordelt på kun to dage, også blev til konstruktive møder med de deltagende og afviklende klubbers ledende skikkelser. Her var emner som talentudvikling og best practices på programmet.

Steen Knudsen og resten af den danske delegation har efter turneringen udvalgt en håndfuld af de bedste spillere, som får mulighed for at komme til Danmark og træne med HB Køge senere på sommeren. Samtidig deltog også Marius Babravicius og Auri Skarbalius i afholdelse og planlægning af turneringen som repræsentanter for Capelli Sport.

Samme model kommer til at gøre sig gældende, når pigeudgaven af Capelli Sport Cup afvikles i slutningen af juli måned, hvor blandt andet pigeafdelingens Head of Coaching Klaus Tølbøl vil deltage i møder, se kampe og være med til at udvælge en håndfuld af spillere, der kommer på træningsbaser i Køge.

Samarbejdet og turneringen er en strategisk gren af det internationale samarbejde, som foregår på tværs af landegrænserne i Capelli Sport-klubber rundt om i hele verden. Turneringen er den første af sin slags i Litauen, men succesen skal danne præcedens for fremtidige turneringer og og ligeledes øge kendskabet til klubberne på tværs af landegrænserne.