HB Køge rejser på træningslejr

Fredag den 27. januar rejser HB Køge på en ugelang træningslejr i Tyrkiet, hvor holdet indlogeres på hotel i Side på den tyrkiske sydkyst. I løbet af ugen venter der holdet både træning og et par kampe på det nærliggende Emirhan Sports Complex (afbilledet).

“Det har igen i år været en prioritet for os at komme på træningslejr. Det giver lige det ekstra, når man som spillertrup er samlet på den måde. Der bliver bedre muligheder for at arbejde mere intensivt med nogle forskellige elementer i spillet. Samtidig får spillerne mulighed for at blive rystet endnu bedre sammen end de er i forvejen og især for vores nye spillere giver det mulighed for hurtigt at falde endnu hurtigere ind i gruppen,” fortæller HB Køge-Direktør Per Rud.

På Emirhan Sports Complex skal der både trænes dagligt og spilles testkampe mod henholdsvis FC Atyrau fra Kazakhstan og svenske Östersunds FK. Kampen mod Atyrau spilles søndag den 29. januar, mens kampen mod Östersunds spilles torsdag d. 2. februar.

Træningslejren slutter fredag den 3. februar, hvor HB Køge-spillerne vender retur til Danmark til de sidste ugers forberedelser inden forårspremieren mod FC Helsingør fredag den 17. februar.

HB Køge var flere gange på træningslejr i Side i årene inden Corona-pandemien ramte. Holdet var derfor ikke afsted i 2021 og 2022, men nu genoptages traditionen altså.

HB Køges kommende træningskampe

25. januar kl. 13.30 // HB Køge – FC Nordsjælland // Capelli Sport Stadion

29. januar // FC Atyrau – HB Køge // Side

2. februar // Östersunds FK – HB Køge // Side

9. februar kl. 15.00 // HB Køge – AB // Capelli Sport Stadion

17. februar kl. 19.00 // FC Helsingør HB Køge // Helsingør Stadion

Capelli Sport