HB Køge sender medarbejderne hjem

HB Køge har truffet beslutning om formelt at sende hele spillertruppen, trænerstab samt størstedelen af organisationen hjem.

I organisationen er der nu kun få medarbejdere tilbage, som alle arbejder hjemmefra. Det er blandt andet bogholderifunktionen, Andreas Simonsen og Per Ejrup fra salgsafdelingen samt head of projects Anders Bay og direktør Per Rud. Resten af de ansatte er sendt hjem uden krav om at skulle udføre arbejde i hjemsendelsesperioden.

“Vi har gjort det her for at undgå afskedigelser som følge af corona. Vi har tillid til, at vores spillertrup holder sig i gang, men vi stiller ingen krav om det, og kommer ikke til at følge op på det, ligesom vi heller ikke kommer til at sende træningsprogrammer til dem. De skal træne individuelt, og vi overholder naturligvis alle regler og anbefalinger, der er kommet fra myndighederne i den forbindelse”, fortæller direktør Per Rud.

I den administrative organisation er også langt størstedelen af medarbejderne sendt hjem, men der er dog få undtagelser. Den vigtige bogholderifunktion kører fortsat fra hjemmekontoret, og i salgsafdelingen er der stadig et par ansigter, der dog også arbejder hjemmefra.

”På de samtaler, vi har haft med medarbejderne, er der blevet vist forståelse for vores beslutning. Det er jeg glad for. Samtidig vil jeg gerne kvittere for de kompensationsordninger, som Folketinget også giver vores klub adgang til. Det er vi dybt taknemmelige for”.

“Vi vil fortsat arbejde på at sikre vores partnere værdi, og arbejder på alternative måder, at holde netværksmøder på. Vores salgskonsulenter er stadig i markedet, og vi er klar med råd og vejledning. Vi skal igennem det her, og vi ser lys for enden af tunnelen. Turneringen kommer i gang igen på et tidspunkt, og vi kan se frem til at spille kampe, mens det er godt vejr”, slutter Per Rud.

Capelli Sport