HB Køge siger farvel til Casper Gedsted

Inden sæsonens sidste hjemmekamp tager HB Køge afsked med forsvarsspilleren Casper Gedsted, som forlader klubben denne sommer ved kontraktudløb.

Umiddelbart før starten på søndagens NordicBet Liga-opgør mod Næstved Boldklub takkes Casper sammen med William Madsen, der også forlader HB Køge efter sæsonens afslutning, på banen for deres indsats i klubben.

KØB BILLET: HB KØGE – NÆSTVED BOLDKLUB

“Der har været op- og nedture i min tid her, og jeg tror hverken det er gået helt som klubben eller jeg selv havde håbet på. Der har været nogle skader og dumme karantæner, der har været med til at spænde ben for mig, og det er jeg ærgerlig over. Men det har været et super fedt miljø for mig at være i. Jeg har været imponeret over setup’et og de mange gode personer, der er i klubben. Det er som en lille familie her, og det har været sjovt at være en del af. Men nu skal jeg ud og finde et sted, hvor jeg kan komme til at spille mere kontinuerligt,” siger Casper Gedsted.

Casper, der er skolet i AaB, kom til HB Køge i januar 2023 fra cypriotiske FC Ypsonas og har inden de to sidste spillerunder af sæsonen optrådt i alt 20 gange for svanerne.

HB Køge ønsker Casper al held og lykke fremadrettet.

Capelli Sport