shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0 kr.
View Cart Check Out

HB Køge siger farvel til Okello, Kyeremateng og Hamzah

HB Køge har ved årsskiftet sagt et pænt farvel til canadiske Noble Okello, der efter endt lejeophold er vendt hjem til MLS-klubben Toronto FC.

Okello nåede 12 kampe i HB Køge-trøjen, og scorede et enkelt mål, da han i sin debut sparkede bolden i mål fra 35 meter mod FC Helsingør.

“Vi har været rigtig glade for Okellos indsats. Han kom til og efter lidt tilvænning fik han en del spilminutter i slutningen af efteråret, og fik vist, at han er en talentfuld spiller, som kan se ind i en god fremtid. Vi har dog allerede for et par uger siden sikret forstærkning til midtbanen med tilgangen af Lasse Petry, og vi er derfor overviste om at vi i foråret står endnu stærkere end i efteråret”, udtaler HB Køge-direktør Per Rud.

Også ghanesiske Kwabena Kyeremateng og Abdul Hamzah er rejst hjem. Begge er vendt retur til Inter Allies FC i Ghana, hvorfra de var udlejet til HB Køge, og i det seneste halve år optrådte de i henholdsvis KFUM, Roskilde og Holbæk B&I i 2. Division. Ingen af dem nåede at få deres officielle debut for HB Køge.