HB Køge siger farvel til Okello, Kyeremateng og Hamzah

HB Køge har ved årsskiftet sagt et pænt farvel til canadiske Noble Okello, der efter endt lejeophold er vendt hjem til MLS-klubben Toronto FC.

Okello nåede 12 kampe i HB Køge-trøjen, og scorede et enkelt mål, da han i sin debut sparkede bolden i mål fra 35 meter mod FC Helsingør.

“Vi har været rigtig glade for Okellos indsats. Han kom til og efter lidt tilvænning fik han en del spilminutter i slutningen af efteråret, og fik vist, at han er en talentfuld spiller, som kan se ind i en god fremtid. Vi har dog allerede for et par uger siden sikret forstærkning til midtbanen med tilgangen af Lasse Petry, og vi er derfor overviste om at vi i foråret står endnu stærkere end i efteråret”, udtaler HB Køge-direktør Per Rud.

Også ghanesiske Kwabena Kyeremateng og Abdul Hamzah er rejst hjem. Begge er vendt retur til Inter Allies FC i Ghana, hvorfra de var udlejet til HB Køge, og i det seneste halve år optrådte de i henholdsvis KFUM, Roskilde og Holbæk B&I i 2. Division. Ingen af dem nåede at få deres officielle debut for HB Køge.

Capelli Sport