shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0 kr.
View Cart Check Out

HB Køge siger farvel til otte spillere

HB Køge siger efter denne sæson farvel til en række spillere, der enten stopper som følge af kontraktudløb eller i forbindelse med udløbet lejeaftale. Det drejer sig om spillere som Mark Gundelach, Magnus Wørts, Magnus Häuser, Jakob Johansson og Lorenzo Burnet samt lejespillerne Valon Ljuti, Antonio Rocco Romeo og Mikkel Qvist.

“Vi står foran en større udskiftning i vores trup, og derfor har vi den seneste tid gennemført samtaler med de spillere, der har kontraktudløb til sommer. Det har resulteret i at otte spillere har fået besked om, at de af forskellige årsager ikke får forlænget aftalerne, og dermed ikke indgår i planerne fremadrettet. Flere af spillerne har de seneste år spillet mange kampe for os, og så er der spillere, som desværre ikke helt har fået så meget ud af det, som vi havde håbet på. Men konklusionen er, at vi har brug for en markant ændring i truppens sammensætning til den kommende sæson”, fortæller HB Køge-direktør Per Rud, og fortæller samtidig han der er gang i arbejdet med at opbygge en stærk trup til den kommende sæson.

Allerede i vinterpausen blev holdet styrket med tilgangene af Mike Jensen, Lasse Petry og Emilio Simonsen. Desuden er spillerne Pierre Larsen og Oscar Buch hentet til den kommende sæson, ligesom Ronald Arevalo er hentet ind som en udviklingsspiller fra Cedar Stars Academy i USA. ”Derudover får vi Frank Assinki, Jonathan Canto, Casper Jørgensen, Christian Toftdahl og Frederik Munck hjem fra lejeophold, og så er vi selvfølgelig også i fuld gang med at afsøge markedet og tale med interessante spillere, som vi er overbeviste om kan være med til at løfte os fra vores nuværende niveau”, fortæller Per Rud.

HB Køge mangler tre kampe i oprykningsspillet mod henholdsvis Silkeborg, Esbjerg og Viborg inden sæsonen er slut.


Mark Gundelach stopper i HB Køge som en del andre efter kontraktudløb til sommer.