HB Køge sikrer sig endnu et Ajax-talent

HB Køge har sikret sig endnu et Ajax-talent og forstærkning forud for den nye sæson i Gjensidige Kvindeligaen. Det 18-årige forsvarstalent Fleur Huisman skifter således til svanerne fra den hollandske storklub AFC Ajax.
Det unge hollandske talent har skrevet under på en to-årig kontrakt med klubben, og sportsdirektør for HB Køges Kvindeliga-hold, Dennis Bauer, er tilfreds med tilgangen.

“Med Fleur får vi en spiller, der tikker boksene af i forhold til det udtryk og den måde, vi gerne vil spille på,” siger sportsdirektør Dennis Bauer og uddyber:

“Fleur er en enormt talentfuld og spændende ung spiller, der kan begå sig på alle pladserne i bagkæden, og så kan hun desuden også spille central midtbane. Der er ikke nogen tvivl om, at hun er skolet godt fra Ajax’ akademi, hvor hun også af flere omgange har været anfører for Jong Ajax, hvilket naturligvis også siger noget om hendes mentale styrke og lederkundskaber i en ung alder. Som spiller er Fleur meget komfortabel på bolden, hård i sine ingreb, og så har hun et rigtigt godt overblik,” fortæller Dennis Bauer.

I den forgangne måned blev transfervinduets første signing af hollandske Lisa Stengs offentliggjort. Fleur Huisman og Lisa Stengs har spillet sammen på både Ajax’ ungdomshold, Jong Ajax, og de hollandske ungdomslandshold – og netop Stengs var med til at lokke Huisman til Danmark.

“Jeg er utroligt spændt på dette skifte og ser virkelig meget frem til at fortsætte min karriere i HB Køge. Jeg har helt fra mit første møde og besøg i klubben været meget imponeret over HB Køges professionalisme, og jeg føler, at det er det helt rigtige miljø for mig og min udvikling. Jeg kan ikke vente med at få skudt sæsonen i gang, og jeg ser frem til forhåbentligt at kunne bidrage til, at vi kommer i mål med klubbens og holdets ambitioner,” siger Fleur Huisman.

Fleur har første arbejdsdag i klubben d. 11. juli sammen med resten af truppen, når HB Køges kvinder vender tilbage på træningsbanen efter sommerferien. Hun får trøje nummer 5 i HB Køge.

Stort velkommen til Fleur


Capelli Sport